ЧЕТИ, ИЗБЕРИ И СПЕЧЕЛИ

Мариела Чипова от Пловдив
е победителка в играта „Моята идеална кухня INDESIT”
 
 
Името й бе изтеглено чрез жребий измежду 336 активни участници, отговорили правилно на деветте въпроса, които бяха публикувани на сайта на списание „Бела” в продължение на три месеца.
Това не е първият път, когато късметът спохожда Мариела, но в другите случаи той не е бил толкова голям. „Печелила съм билети за кино и книги от други игри, в които съм участвала. Това обаче е най-голямата награда, която съм получавала до момента. ” – уточни Мариела.
Според условията на играта на победителя бе дадена възможност да избере сам своята награда между хладилник Indesit Icon, пералня Hotpoint-Ariston SunWash System или съдомиялня Hotpoint-Ariston Eco. Победителката предпочете съдомиялната машина.
Мариела работи като главен експерт в ГРАО в община Пловдив – район „Северен”. Омъжена е и има син на 14 години. През свободното си време обича да четe книги и да се разхожда в планината.
„Вярвам в късмета и се радвам много на наградата, която спечелих. Пожелавам на списание „Бела” много творчески успехи, а на Indesit Company да радва в бъдеще още много хора с подобни награди!” – сподели развълнувано победителката.
На сайта на списание „Бела” – www.bela.bg – очаквайте повече снимки и подробности от награждаването.