ЧЕТИ, ИЗБЕРИ И СПЕЧЕЛИ

СПЕЧЕЛИ ХЛАДИЛНИК, ПЕРАЛНЯ или ПЕЧКА от "ИНДЕЗИТ". 
ИЗБЕРЕТЕ САМИ КАКВО ДА ПРИТЕЖАВАТЕ.
Ако все още не сте се регистрирали – можете да го направите на всеки етап от играта и да отговорите на всички активни въпроси.
 
ВСЯКА СЕДМИЦА ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО СПОДЕЛЯ НА СТЕНАТА СИ
ПУБЛИКАЦИИТЕ ЗА ИГРАТА НА "ИНДЕЗИТ" ОТ НАШАТА СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСБУК
ЩЕ ПОЛУЧИ НОВИЯ БРОЙ НА "БЕЛА".
 
 

 
 

Зимна приказка

Готвене за нула време

 

 

Наистина навън става все по-студено и след дългите дни в офиса, след които се прибираме изтощени и премръзнали вкъщи, ни се иска малко помощ при приготвянето на любимите ни ястия и сладкиши.

А какво, ако помощникът ни не е един, а

 

фурна с цели седем функции

програмирани така, че да ви осигурят перфектен резултат, независимо какво приготвяте? А ако към тази фурна прибавим и цели четири керамични котлона?! Получаваме мултифункционалната готварска печка КN3С76A на Indesit от енергиен клас A, която, както всички уреди на италианската марка, е замислена така, че да прави домакинската работа бърза и лесна. Така за вас остава повече време за забавления.

Моделът на Indesit, който ви представяме, е от типа „7 готвача”, т.е. със 7 функции, които обединяват предимствата на традиционното „статично печене” с тези на

 

модерното вентилирано печене

С ключовете можете да изберете най-подходящия начин за приготвяне на вашите ястия – статична фурна, фурна за сладкиши, фурна за пици, вентилирано печене, печене на грил, двоен грил и вентилиран двоен грил. След като изберете необходимата програма, можете да зададете време за готвене на електронния програматор, като по този начин печенето се случва, когато за вас е най-удобно. А и така няма да позволите на ястието да загори.

 

Четирите котлона от стъклокерамика

загряват бързо и създават възможност за по-съвършено регулиране на температурата, което ги прави много по-икономични. Да не говорим, че почистването им става за секунди.

Към всички тези функции на печката прибавяме и допълнителните аксесоари – тава за сладкиши и шашлик. Така получаваме един завършен уред, който има своето място във всяка съвременна кухня и е подходящ за всички, които ценят времето си, но не желаят да правят компромиси с качеството на храната, която приготвят.

Е, в такъв случай действително в края на деня биха ни останали повече хубави моменти за сгушване на дивана с любимата книга и сгряващо питие в ръка.