Шести Лунен ден

Шести Лунен ден

Символи: жерав, облак

Шести Лунен ден е най-позитивният и добър ден от първата четвърт на Новолунието. Всичко ще ви се удава. Животът се представя пред вас в по-ярки цветове. Добре е да прекарате деня пасивно. Не предприемайте активни действия и не се претоварвайте с грижи. Луната не „изисква“ от вас да бъдете активни, ето защо бихте могли да се разпореждате със силите си, както намерите за добре. Иска ви се да отидете на фитнес или на плуване? Моля! Предпочитате спокойно да четете книга, увити в одеало? И тази идея е добра! Днес всички ваши действия са благоприятни, стига да не нарушават космическите и човешките закони на хармония. Луната няма да подкрепи онези, които действат против законите. Шести лунен ден е неблагоприятен за престъпниците. Полицията ще ги залавя по-бързо от обикновено.

Днес се изостря интуицията и за това е добре да се вслушвате във вътрешния си глас. На този лунен ден предците ни са гадаели по олбаците. Добър признак е, ако облаците в небето не са гъсти и са бели и леки. Когато небето е съвсем ясно или обратното – пълно с гъсти облаци – това се смятало за признак на нарушената в природата хармония. Звуците и ароматите също имат свой символичен смисъл днес. Ако чуете мелодичен звук – на хубаво е. Днес се изостря обонянието и затова е добре да се обградите с приятни миризми. Може просто да излезете сред природата и да вдишвате нейните аромати на воля.

Препоръчително е да запазите спокойствие, да се чувствате уравновесени. Ако недоволствате от себе си или от живота си ще си навлечете неблагоприятни последствия. Приемайте себе си, света и живота си такива, каквито са. Добре е да се отдадете на подмладяващи процедури, да медитирате или пък да посетите дихателна практика. Филтрирайте добре всяка получена информация, понеже информационният поток днес ще бъде силен.

Здраве и хранене. Погрижете се за трапезата си, но и гледайте да не се храните прекалено обилно. Пушенето е строго забранено, тъй като бронхите, дихателните пътища и белите дробове са най-уязвими днес. Освен това пушачите замърсяват въздуха, с което могат да си навлекат неприятности, тъй като днес стихията на Въздуха е господар на света. Пазете гърлото си и като избягвате прекалено студени напитки и храни. Сладоледът също е под печат „забранен за ден“.

Моментът е чудесен за масаж с ароматни масла. Много силен положителен ефект ще имат ексфолииращите подмладяващи маски. Може да пострижете и косата си, но не ходете на зъболекар, особено ако ви предстои вадене на зъб. Рискът от простудни заболявания е висок, но всеки здравословен проблем, възникнал днес ще премине бързо и без усложнения. Ако в рамките на днешния ден ви заболи гърло или започне да ви мъчи кашлица – това е знак, че не следвате космическите закони, че имате вътрешна работа, която трябва да сръшите и че трябва по-добре да се „разпореждате“ с космическата енергия.

Любов и отношения. Много подходящ ден за всякакъв вид комуникация. Ще имате успехи с противоположния пол, а шефовете ви ще се вслушват във вас. Днес околните са най-възприемчиви към потока от информация. Възползвайте се от тази характеристика на деня, ако искате да бъдете чути и разбрани.

В семейните и приятелски взаимоотношения всичко се нарежда добре. На този ден може да сключите брак, а Вселената ще ви дари със стабилност във връзката и уют у дома. Браковете, сключени на шести лунен ден са най-успешните и рядко завършват с развод. Денят е отличен и за продължение на рода. Заченатото днес дете винаги ще се стреми към своите идеали и ще живее в хармония с природата.

Работа и творчество. Денят е благоприятен за провеждане на групови мероприятия. Може да стартирате работата по някои дребни проекти, но началото на големите – отложете за по-удачен момент. Денят е добър за разрешаването на всякакви въпроси в сферата на бизнеса – финансови, партньорски и пр. Ако имате да уреждате въпроси, свързани с недвижимо имущество – заемете се с тях днес. Ако планирате смяна на работата – моментът е идеален и за това. Също може да предприемете кратко пътуване и по-голямо пътешествие. Смяната на местожителството също ще е успешна, ако я направите днес.

Сега Луната голям приятел на творците. Заниманията с наука, както и всеки учебен процес ще потичат успешно. Изкуството и всички видове научни дисциплини ще носят днес най-голямо удоволствие и удовлетворение на тези, които се занимават с тях. Не забравяйте да филтрирате информацията, която достига до вас. Моментът е подходящ за връщане на заеми, ноне и за вземане на заеми – няма да имате покой, а е възможно и да развалите отношенията си с човека, който ви е подкрепил финансово.

Родените на този ден имат шанс, ако не да се прославят, то поне да оставят трайна следа след себе си. Те са мечтатели и фантазьори, твърде са свободолюбиви и не понасят, когато някои оказва натиск върху тях. Тези хора са безценни, с богата душевност. Родените в шести лунен ден обикновено живеят продължително, смислено, плодотворно.