24KITCHEN ОРГАНИЗИРА ЛЯТНА ИГРА С МНОГО НАГРАДИ

24KITCHEN отправя лятно предизвикателство към своите зрители – да участват в кулинарната надпревара „Летни моменти“ и да спечелят практични награди за кухнята си. Играта има за цел да подтикне природосъобразното и здравословно хранене, като участниците готвят със сезонни продукти. Играта „Летни моменти“ е достъпна за всички любители на кулинарията на официалната фен страница на канала във Фейсбук, а продължителността й е девет седмици – от 11 юли до 11 септември 2015.

Механизмът за участие в играта е лесен: желаещите трябва се регистрират с личния си фейсбук профил; да се запознаят с правилата на играта и да следят лятната програма на канала всеки уикенд между 11 юли и 6 септември 2015, както и страницата на играта, за да видят темата на всяка седмица. Всяка седмица от лятото е посветена на различна тема – предястия, сладолед, лятна закуска, десерти, сезонна храна, летен пикник, коктейли и барбекю, а седмичната награда, която може да спечели участникът, получил най-много „харесвания“, е свързана с нея.

Лятната програма на 24KITCHEN се излъчва всяка събота и неделя между 13:30 и 17:30 ч. и включва букет от предавания: „Домашни рецепти с Йоли“, „Съчетани по вкус“, „Готвач на плажа“, „Рецептите на Бил“, „Свежи ястия от лятната градина“, „Вкусна градина“, „Сезонна храна: Лято“, „Свежата Анабел“, „Храна за щастие с Джейми Оливър“. Всеки зрител на канала може да сподели рецепта и снимка, съобразно темата и по рецепта, показана в „Лятната програма“ на съответната седмица. Част от изискванията към любителите – кулинари са сами да са направили, качените снимки, както и да напишат кратко описание на рецептата под снимката, да добавят заглавие, съставки и метод на приготвяне на рецептата.

Осигурените награди от 24KITCHEN са практични и са ценна придобивка във всяка кухня: различни комплекти за апетайзъри, салати и сладолед; таймер за готвене във формата на яйце; бутилка за охлаждане на вода от 700 ml; комплект за коктейли и малко барбекю.