3 ОТГОВОРА – 1 МИЯЛНА МАШИНА въпрос № 1

 
„Здравейте приятели,
Стартираме тази рубрика, за да ви приобщим към нашата мисия да мислим екологично и същевременно да споделим с вас нашия опит как да приложите полезните функции на екологичните уреди на практика.“
Екипът на Индезит Кампъни България
 

Иновация и стил
със съдомиялните Hotpoint-Ariston
 
 
С грижа за хармонията във вашата кухня Indesit Company разработва и предлага на пазара модерни и функционални свободно стоящи съдомиялни с марката Hotpoint-Ariston.
Съдомиялните Hotpoint-Aristonсе предлагат в два стандартни варианта (с ширина 60 и 45 см) за домакинствата с ограничено пространство в кухнята. И двата варианта са снабдени с мотор от ново поколение Flexipower, който в сравнение със стандартните мотори е в състояние да променя в много по-широки граници налягането на водната струя в зависимост от замърсеността и материала на съдовете.
 
Какво ново
► Опцията Shortime гарантира отличен резултат, като същевременно съкращава продължителността на програмата с 30%. ► Новите съдомиялни са с по-голям капацитет на измиване: 60-сантиметровите миялни вече побират 14 комплекта (при стандартна вместимост 12 комплекта), а в 45-сантиметровите могат да се сложат цели 10 комплекта. ► Стилът и удобството на свободно стоящите съдомиялни Hotpoint-Ariston са гарантирани и от системата Dual Space, която при необходимост осигурява допълнителни 5 см към капацитета на долната кошница. ► Подобрената телескопична система и нови лагери позволяват леко плъзгане на кошниците дори при пълно натоварване. ► Повдигнати или напълно сгънати, разделителите за чинии дават широко пространство за големи съдове или по-голям брой чинии. ► Кошницата за прибори е подвижна, делима на две части и позволява преместване.
 
Програми
Оптималното използване на водата в съчетание с иновативните функции на уреда гарантира максимална гъвкавост и качество на измиване.
► Програмата Good Nightдава възможност за миене при абсолютна тишина по всяко време на денонощието. ► Програмата Ultraintensive е уникална за силни замърсявания чрез максимално увеличаване на налягането на водата и температурата. ► Baby Cycle пък облекчава младите майки с възможността за хигиена и дезинфекция на бебешката посуда.
 
ЕКОфакти
► Свободно стоящите съдомиялни Hotpoint-Ariston стигат троен клас А – най-високото европейско признание за енергийна ефективност, ефективност на измиване и изсушаване.
► Разполагат с три филтъра (Filter3) за пречистване на водата за оптимално функциониране и минимална консумация на вода.
Съдомиялните Hotpoint-Ariston притежават сензорна система Intuition, благодарение на която можете да спестите до 10% вода и електроенер
3  ВЕРНИ ОТГОВОРА = 1 МИЯЛНА МАШИНА
Съдомиялна HOTPOINT-ARISTON
 
През всеки от месеците октомври, ноември и декември в списание „Бела“ и в уебсайта ни (на адрес www.bela.bg), в рубриката „ЕКО“, ще бъдат публикувани 3 въпроса (по 1 всеки месец) с по три възможни отговора. Ако отговорите вярно и на трите, получавате шанс да спечелите миялна машина от Hotpoint-Ariston.
Изпращайте вашите отговори до 31.12.2010 г. на имейл адрес: bela@bela.bg. Не забравяйте да напишете двете си имена, адрес и телефон за връзка.
Имената на отговорилите правилно ще бъдат публикувани в сайта на сп. „Бела“. От тях на 4 януари 2011 г. чрез жребий ще бъде избран и обявен късметлията, който ще спечели съдомиялна Hotpoint-Ariston.
А сега побързайте да отговорите на въпрос № 1
(можете да отговаряте и в сайта на списанието).
 
Въпрос № 1
КОЛКО КОМПЛЕКТА СЪДОВЕ ПОБИРАТ НОВИТЕ 60-САНТИМЕТРОВИ СЪДОМИЯЛНИ HOTPOINT-ARISTON?
A. 10
б. 12
в. 14