3 ОТГОВОРА – 1 МИЯЛНА МАШИНА

 
„Здравейте приятели,
Стартираме тази рубрика, за да ви приобщим към нашата мисия да мислим екологично и същевременно да споделим с вас нашия опит как да приложите полезните функции на екологичните уреди на практика.“
Екипът на Индезит Кампъни България
 
 

 
3 ВЕРНИ ОТГОВОРА = 1 МИЯЛНА МАШИНА
 
 
През всеки от месеците октомври, ноември и декември в списание „Бела“ и в уебсайта ни (www.bela.bg), в рубриката „ЕКО“, бяха публикувани 3 въпроса (по 1 всеки месец) с по три възможни отговора. Всички отговорили вярно и на трите, получиха шанс да спечелят миялна машина от Hotpoint-Ariston.
 

Победител в играта на списание БЕЛА и Индезит Кампъни България e
 
Иво Георгиев от град Монтана…
 
Късметът може да се материализира в много неща. За семейство Георгиеви той проработи като им спечели миялна машина с марката Hotpoint-Ariston. В спечелването на миялната машина семейство Георгиеви от Монтана виждат добра поличба. Сигурни са, че цялата година ще е добра за тях. Няма да се отърват от късмет. А може би и от гости, подозираме ние.
 
 
Напомняме, че уредът, който отиде в Монтана, дава възможност за миене при абсолютна тишина при използването на програмата Good Night. Режимът Ultraintensive пък е ефективен за силни замърсявания чрез максимално увеличаване на налягането на водата и температурата.
Трите верни отговора е изпратил Иво. Не го попитахме кой мие съдовете вкъщи, но господин Георгиев каза, че подарява машината на съпругата си. Впрочем жена му е държавен служител, самият той е мениджър екип в застрахователно дружество, а дъщеря им е ученичка в езикова гимназия.
Иво сподели с нас още, че той и семейството му обичат да изпробват късмета си и са печелили и преди. През миналата година отново от игра спечелили уикенд за двама в курорта „Албена”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Той и съпругата му са убедени, че човек не трябва да губи вярата си в късмета, но и че трябва да му помага като не спира да го „пробва”.
 
 
 
Списание БЕЛА и Индезит Кампъни България благодарят на всички участници в играта!