3 ОТГОВОРА = 1 ПЕРАЛНЯ въпрос № 1

ЕКО и СПА преживяване за вашите дрехи
 
 
 
„Здравейте приятели,
Стартираме тази рубрика, за да ви приобщим към нашата мисия да мислим екологично и същевременно да споделим с вас нашия опит как да приложите полезните функции на екологичните уреди на практика.“
Екипът на Индезит Кампъни България
 
 
 
ЕКО новина
Спестявате
до 30% вода и електроенергия благодарение на система от датчици за налягането, която разпознава количеството и вида на тъканите, като оптимизира нивото на използваната вода и регулира механичното действие на барабана.
 
 
 
В забързаното ежедневие жените рядко имат възможност да се поглезят със спа процедури, но какво ще кажете да осигурите това приятно преживяване на… вашите дрехи. Индезит Кампъни предлага на пазара обновената линия Aqualtis на Hotpoint-Ariston с революционната Care Technology, която осигурява безпрецедентна грижа за вашето пране.
Какво ще кажете за една „Парна баня“ за… вашите дрехи. Високият клас перални Aqualtis предлагат нова програма за
 
 
освежаване и дезинфекция на дрехите с пара
само за 10 мин. Особено ефективна е за премахване на неприятни миризми от цигарен дим и кухня. Освен това към освежените дрехи можете да добавите доза от любимия ви парфюм, посредством иновативните сфери Bubble – за него и за нея.
„Антистрес терапията“ се грижи за тъканите в зависимост от вида и теглото, като оптимизира количеството вода и механичното действие на барабана.
„Терапия с тишина“ осигурява технологията Super Silent – ново поколение мотор, който работи изключително тихо. При новите сушилни сензорната система предлага 5 нива на сушене, а „Терапията с кислород“ преоткрива свежестта на чистия въздух, отстранявайки неприятните миризми. „Деликатен масаж“ или Woolmark Platinum Care е програма, специално създадена за вълнени изделия, които остават все така меки и нежни след всяко пране и сушене.
„Дълготраен лосион“ при най-високия модел от гамата, е нова революционна система за автоматично дозиране на течен препарат (контейнер с вместимост 5.5 литра) и омекотител (3.5 литра), която осигурява 60 изпирания при пълна автономност и гарантира перфектната доза препарат и омекотител за съответното количество пране.
Гъвкавият капацитет ви осигурява комфорта да изперете, както малки, така и по-големи количества пране до 9 кг.
 
ЕКО факти
► Aqualtis е уред от най-висок енергиен клас А+, което означава максимална ефективност на прането при минимално потребление на електроенергия.
► В съответствие с новите нормативи за пестене на енергия, пералните Aqualtis са снабдени със система за автоматично изключване Stand by, която се задейства след няколко минути покой на дисплея.  
► Високият клас перални Aqualtis са снабдени със сензор за тегло, който ви дава информация за теглото на зареденото пране и ви препоръчва необходимото количество препарат в зависимост от избраната програма.
 
 
3 ОТГОВОРА = 1 ПЕРАЛНЯ
 
 
Пералня AQUALTIS
През всеки от месеците март, април и май в списание „Бела“ и в уебсайта ни (на адрес www.bela.bg) в рубриката „ЕКО“ ще бъдат публикувани 3 въпроса (по 1 всеки месец) с по три възможни отговора. Ако отговорите вярно и на трите, получавате шанс да спечелите екопералня Aqualtis от Hotpoint-Ariston.
Изпращайте вашите отговори до 31. 05. 2010 г. на имейл адрес bela@bela.bg . Не забравяйте да напишете двете си имена, адрес и телефон за връзка.
Имената на отговорилите правилно ще бъдат публикувани в сайта на сп. „Бела“. От тях на 1 юни 2010 г. чрез жребий ще бъде избран и обявен късметлията, който ще спечели екопералнята Aqualtis.
А сега, побързайте да отговорите на въпрос № 1 (можете да отговаряте и в сайта на списанието):
Въпрос № 1
ДО КАКЪВ ПРОЦЕНТ ВОДА И ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ МОЖЕТЕ ДА СПЕСТИТЕ С НОВАТА ПЕРАЛНЯ AQUALTIS?
А. 10% вода и 10% електроенергия.
Б. 30% вода и 30% електроенергия.
В. Не се спестява.
 
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ШАНС ДА СПЕЧЕЛИТЕ пералня Aqualtis!