3 ОТГОВОРА = 1 ПЕРАЛНЯ въпрос № 3

Екоестетично вграждане
 
 
 
„Здравейте приятели,
Стартираме тази рубрика, за да ви приобщим към нашата мисия да мислим екологично и същевременно да споделим с вас нашия опит как да приложите полезните функции на екологичните уреди на практика.“
Екипът на Индезит Кампъни България
 
 
 
ЕКО новина
 

С фурна Openspace спестявате до 30% електроенергия благодарение на подвижен топлинен разделител, който изолира идеално вътрешното пространство на уреда. Така не губите топлина.
 
 
 
 
Индезит Кампъни разработва и предлага на пазара модерни и мултифункционални уреди за вграждане Hotpoint-Ariston, които се отличават с изискан италиански дизайн, достъпен начин на управление и енергийна ефективност.
 
 
Фурните за вграждане Hotpoint-Ariston
от енергиен клас А гарантират максимални резултати при минимална консумация на електричество! Особено фурната Openspace – единствената на пазара, която не само позволява готвене на 4 нива едновременно, но разполага и с 20% повече пространство в сравнение със стандартните фурни. Обособеното във вътрешността малко пространство за малки количества храна и бързо затопляне представлява фурна с капацитет 20 литра и революционната функция Fast Cooking, която развива 200 °С само за 4 мин. С помощта на подвижен топлинен разделител вие сами определяте необходимото пространство за готвене – малко, средно или голямо, като по този начин контролирате консумацията на електроенергия и бързината на загряване на фурната.  
 
 
Съдомиялните за вграждане Hotpoint-Ariston
са снабдени с мотор от ново поколение Flexipower. Той е в състояние да променя в широки граници налягането на водата в зависимост от замърсеността и материала на съдовете. Това го прави изключително енергийно ефективен. Новата сензорна система Intuition автоматично регулира необходимото количество и интензивност на водната струя, температурата на водата и продължителността на програмата. Тези характеристики, съчетани с троен клас A, гарантират максимални резултати при минимално потребление на вода.
 
Пералните за вграждане Hotpoint-Ariston
са поредното доказателство за ангажираността на Индезит Кампъни към околната среда, тъй като те предлагат голям капацитет на пране – до 7 кг – и по този начин гарантират спестяване на време и електроенергия.
 
ЕКОфакти
►Индезит Кампъни взе участие в специализираното изложение Bright Green Expo за иновативни екологични решения, където представи проект за оптимизиране на използването на енергия от възобновяеми източници.
 
3 ОТГОВОРА = 1 ПЕРАЛНЯ
 
 
Пералня AQUALTIS
През всеки от месеците март, април и май в списание „Бела“ и в уебсайта ни (на адрес www.bela.bg) в рубриката „ЕКО“ ще бъдат публикувани 3 въпроса (по 1 всеки месец) с по три възможни отговора. Ако отговорите вярно и на трите, получавате шанс да спечелите екопералня Aqualtis от Hotpoint-Ariston.
Изпращайте вашите отговори до 31. 05. 2010 г. на имейл адрес bela@bela.bg . Не забравяйте да напишете двете си имена, адрес и телефон за връзка.
Имената на отговорилите правилно ще бъдат публикувани в сайта на сп. „Бела“. От тях на 1 юни 2010 г. чрез жребий ще бъде избран и обявен късметлията, който ще спечели екопералнята Aqualtis.
А сега, побързайте да отговорите на въпрос № 1 (можете да отговаряте и в сайта на списанието):
Въпрос № 3
КОЛКО ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО ПРЕДЛАГА ФУРНАТА ЗА ВГРАЖДАНЕ OPENSPACE?
А. 20%.
Б. 30% .
В. Не предлага повече пространство от всяка друга фурна.
 
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ШАНС ДА СПЕЧЕЛИТЕ пералня Aqualtis!