3 ОТГОВОРА = 1 ПЕРАЛНЯ

Да зарадваш някого е по-голяма радост

   

 
 
Изпитахме я всички от списание „Бела“, когато изтеглихме победителката в играта „3 отговора = 1 пералня“ –
 
ДЕНИЦА СТОЯНОВА от град Варна
„Не мога да повярвам!“ – чули в слушалката приятелите ни от Индезит Кампъни, когато се обадили на Деница, за да й съобщят, че е горда собственичка на еко пералня Aqualtis от Hotpoint-Ariston, ида уточнят кога да направят доставката на уреда.  
Да, трудно е да повярваш, че измежду 1870 души, изпратили също по 3 верни отговора на електронния ни адрес, жребият е определил точно теб. Но пръстът на съдбата е справедлив и… практичен. Уверихме се в това свое предположение, когато научихме, че пералнята „отива“ в къщата на младо семейство с малко дете. 
25-годишната счетоводителка Деница Стоянова в момента е в
 
отпуска по майчинство
заради лъчезарния си син Мартин, който е на годинка и седем месеца. Тя си има своя теория за птичето на късмета: „Мисля, че точно Мартин ми донесе късмет в играта, защото спечелих тази страхотна награда  точно в деня на детето 1 юни.“
 
 
 
Разказа ни, че когато участвала, не обърнала внимание кога точно ще се тегли победителя и, естествено, не се надявала на нищо. „Като влизах в сайта на „Бела“, за да отговарям на въпросите, си казвах: „Ех, какво ли е усещането да спечелиш нещо такова! Но когато ми съобщиха, че съм го спечелила, толкова се развълнувах, че нищо не запомних от разговора след това. Мъжа ми не знаеше, че съм участвала в тази игра и не ми вярваше, когато му разказах. Явно това присъщо на всички българи – да се съмнява във всичко и във всички. Останахме приятно изненадани от бързата реакция на хората от екипа на Индезит Кампъни. Наградата ми пристигна супербързо! Още не бях успяла да се похваля на всичките си роднини и приятели!“ – вълнува се Деница.
Наскоро на имейла на редакцията получихме едно горещо „Благодаря“, подписано не само от Деница, а от цялото семейство Стоянови – Дени, Пешо и Мартин.