3 ОТГОВОРА


 

Еволюция в охлаждането

 
Благодарение на иновациите си новият комбиниран хладилник No Frost с Air Tech Evolution знае как да се погрижи за свежестта на храните, включително и за по-деликатните и нетрайните.
 
 

 

No Frost с Air Tech Evolution

Системата поддържа постоянна температура и добра циркулация на въздуха вътре в хладилника. Комбинацията от тези две предимства гарантира съхраняването на всякакви храни за оптимално дълго време, без промяна на качеството им. Отварянето на вратата на хладилника предизвиква повишаване на температурата във вътрешността му. Тя трябва бързо да се възстанови в предишни стойности. Системата No Frost връща температурните стойности на охлаждане за 40% по-кратко време в сравнение с традиционните комбинирани хладилници. Така се удвоява трайността на храните. Благодарение на новата технология пестите и електроенергия.
 
 

 

Active Oxygen (O3)

Hotpoint знае, че хигиената е от решаващо значение за запазване на храните и техните естествени качества. Поради тази причина новият комбиниран хладилник NO FROST с Air Tech Evolution е оборудван с йонизираща система, която освобождава автоматично молекули активен кислород (О3) през определени интервали от време, които правят вътрешността на уреда по-сигурна и запазват хранителните качества и вкуса на продуктите непокътнати.
Това нововъведение допринася за намаляване на миризмите до 70%, а на бактериите – до 90%.
 
 

 

Hygiene Advance

Вътрешните стени на новия комбиниран хладилник No Frost с Air Tech Evolution са изработени на базата на сребърни йони, които защитават храната по естествен начин.
 
 

 

Food Care Zone

Има храни, които са по-деликатни и се развалят по-бързо от други, като например месо, риба и сирена. За тях е създадено специалното отделение Food Care Zone, което създава идеална среда за тяхното съхраняване.
 
 

 

Енергоспестяване

 

Не е за подценяване фактът, че новата гама комбинирани хладилници на Hotpoint са с енергиен клас А++ и А+. Хладилниците с клас А++ ви спестяват до 35% разход на електричество в сравнение с клас А. Докато A+ ви позволява да намалите потреблението на енергия с 15% в сравнение с клас А.
 
 

 

 

3 верни отговора

 

 

 1 High Definition уред по ваш избор

 

 
През всеки един от месеците март, април и май в списание „Бела“ и в уебсайта ни (на адрес www.bela.bg) ще бъдат публикувани 3 въпроса (по 1 всеки месец). Ако отговорите вярно и на трите, получавате шанс да спечелите уред High Definition по ваш избор от Hotpoint (пералня, хладилник или фурна за вграждане).
 
Изпращайте вашите отговори
на въпрос № 2 до 25 април на имейл
адрес: bela@bela.bg. Не забравяйте
да напишете двете си имена,
адрес и телефон за връзка.
 
Имената на отговорилите правилно ще бъдат публикувани в сайта на списание „Бела“. От тях на 3 юни 2013 г. чрез жребий ще бъде избран и обявен късметлията, който ще спечели уред High Definition от Hotpoint.
 
 
 

 

Въпрос №2

Какви са иновациите
за съхранението на
хранителните продукти
при новите хладилници
High Definition от Hotpoint?