3 ОТГОВОРА

Ерата High Definition при прането
 
 
По-вероятно е вече да сте чули понятието хай дефинишън (High Definition), но едва ли първото нещо, което ви идва наум, е технология, свързана с прането. Hotpoint разбира проблемите на своите потребители и затова плод на усърдните усилия са уреди, специално създадени, за да решат проблемите с липсата на време за домакинстване.
 
Кожните алергии и обривите
са други често срещани проблеми, констатирани от алерголозите напоследък. Утвърдените противоалергични решения на Hotpoint са програмата Anti Аllergy и опцията „Хигиенизиране с пара“. Утвърдената от Британската фондация за борба с алергиите (BAF) програма Anti Аllergy премахва в дълбочина 99,9% от най-значимите алергени (като домашен прах, полени и алергени от домашни любимци), благодарение на високата температура и броя изплаквания. Опцията „Хигиенизиране с пара“ гарантирана по най-естествен, икономичен и деликатен начин чистотата на прането ви.
С грижа за тъканите Hotpoint разработи и
 
хидротермална технология
благодарение на която новият казан осигурява най-добрата защита за цветовете. Температурата в казана има съществена роля за прането. За да се избегне обезцветяването, тя трябва да е постоянна. Hotpoint постига това чрез свойствата на фибростъклото и оптимизираната геометрия, които осигуряват най-добрите резултати при изпирането.
 
Усъвършенстваният дизайн на ребрата в барабана
гарантира специалното масажиращо третиране на влакната. Новите ребра поемат дрехите и ги придвижват плавно, за да не се мачкат – за перфектно изпиране при максимална защита.
Вече спокойно можете да се доверите на грижите на новите перални High Definition от Hotpoint, създадени специално за вас и в помощ на грижата за любимите ви хора. Обновените функции и дизайн предлагат нови подходи към всекидневния живот, като го правят лесен, приятен и неповторим. Hotpoint не се ограничава само в предлагането на ефективни решения за ежедневните ви нужди в прането, но също така е „поела“ ангажимент за околната среда и пестенето на енергия, благодарение на който можете да сте сигурни, че вашата пералня използва оптимално количество вода и енергия.
 
3 верни отговора  
1 High Definition уред по ваш избор
През всеки един от месеците март, април и май в списание „Бела“ и в уебсайта ни (на адрес www.bela.bg) ще бъдат публикувани 3 въпроса (по 1 всеки месец). Ако отговорите вярно и на трите, получавате шанс да спечелите уред High Definition по ваш избор от Hotpoint (пералня, хладилник или фурна за вграждане).
 
Изпращайте вашите отговори
на въпрос №1 до 25 март на имейл
адрес: bela@bela.bg. Не забравяйте
да напишете двете си имена,
адрес и телефон за връзка.
 
Имената на отговорилите правилно ще бъдат публикувани в сайта на списание „Бела“. От тях на 3 юни 2013 г. чрез жребий ще бъде избран и обявен късметлията, който ще спечели уред High Definition от Hotpoint.
 
Въпрос №1
Кои са двете най-важни решения на Hotpoint в борбата срещу най-упоритите алергени?