3 ОТГОВОРА

 

Роди се High definition в готвенето

 
 
 
За готвене в High definition Hotpoint създаде фурнатаLuce.Благодарение на патентованата от Indesit Company система Dual Flow перфектният резултат при всяка рецепта е постижим, а готвенето на три ястия едновременно също е възможно. Системата на вентилиране Dual Flow позволява циркулацията на въздуха във всички посоки – от тавана до дъното, от ляво надясно, както и до всички точки на фурната. Електронният контрол свежда до минимум вариациите на температурата, като по този начин постигате резултат, който запазва аромата и вкусовите качества на ястията, независимо дали готвите печено месо, сладкиши или най-деликатни суфлета.
 
Съвършенството на дизайна
Фурните Luce изпъкват точно с атрактивния дизайн на детайлите, съчетаващ хармонично стомана и стъкло, който е в услуга на функционалността.
Вратичката е с 3 см по-висока, а стоманената рамка – по-тънка, за да може да наблюдавате вътрешността на фурната добре от всички ъгли.
Иновационната вентилираща система Dual Flow позволява разстоянието между вратичката и контролните бутони да бъде намалено до едва 4 мм, за да се минимизира излизането на горещ въздух отпред и за да се почиства по-лесно повърхността на фурната.
Всички стоманени елементи са със специално покритие против петна. Затова по тях не остават отпечатъци от пръсти. 
Светлинната система LED Inside, вградена директно на вратичката, за да осветява храната на всички нива без сянка, е едно страхотно нововъведение. Благодарение на нея наблюдавате храната, без да отваряте вратата и да губите топлина.
 
Най-ниската консумация на енергия на пазара
Фурните от линията Luce са с 20% по-висока ефективност от уредите от клас А и имат най-ниската консумация на енергия – само 0.64 kWh. Това е възможно благодарение на няколко фактора, които се съчетават безупречно, за да редуцират загубата на енергия до минимум: електронен контрол на нагряващите се елементи, по-ефективно управление на вътрешната вентилация (Dual Flow) и перфектна термална изолация на фурната със специален материал, който обгръща цялата є вътрешност.
 
Лесен и интуитивен панел за управление
Логиката на навигация от ляво надясно е лесна и интуитивна. Комбинираната употреба на тъчбутоните и на централния бутон позволяват избирането на 31 програми (14 ръчни и 17 автоматични) – от тези за класически рецепти (хляб, пица, месо, риба и сладкиши) до по-нестандартни като програма за кисело мляко или екзотични храни.
3 верни отговора   
1 High Definition уред по ваш избор

 

През всеки един от месеците март, април и май в списание „Бела“ и в уебсайта ни (на адрес www.bela.bg) ще бъдат публикувани 3 въпроса (по 1 всеки месец). Ако отговорите вярно и на трите, получавате шанс да спечелите уред High Definition по ваш избор от Hotpoint (пералня, хладилник или фурна за вграждане).
 
Изпращайте вашите отговори на
въпрос № 3 до 25 май на имейл адрес: bela@bela.bg. Не забравяйте
да напишете двете си имена,
адрес и телефон за връзка.
 
Имената на отговорилите правилно ще бъдат публикувани в сайта на списание „Бела“. От тях на 3 юни 2013 г. чрез жребий ще бъде избран и обявен късметлията, който ще спечели уред High Definition от Hotpoint.
 
 
Въпрос №3
Какво представлява новата система
DUAL FLOW?