4 модела дамско бельо за лятната почивка

Кой не мечтае да замине някъде далече, по красивите плажове? Всички чакаме с нетърпение лятната почивка, слънчевите дни и нежните морски нощи. И докато чакаме тихичко и търпеливо защо не помислим малко за нашето лятно бельо и какво точно трябва да подберем и сложим в куфара – да изберем точно онова красиво бельо, което ще ни осигури комфортна и красива почивка.

Кое е най-подходящото бельо за лятната почивка?

За да имате наистина избор и възможност да подеберете най-доброто бельо, ви съветваме да извадите наистина цялото бельо, с което разполагате. Разбира се, ще видите, че куфарът изискава наистина доста скормна селекция на бельото и за това ние сме избрали за вас няколко вида дамско бельо, които да приберете в куфара.

№ 1 в моя куфар: БРАЛЕТ – перфектният избор за горещото време

Сутиенът тип бралет е най-добрият ви приятел през това горещо лято. Сутиен без подплънки, без банели – супер лек и удобен. Изработен от фин микрофибър и нежна дантела, този тип сутиен наистина ще ви осигури пълен комфорт и същевремнно ще се съчетае идеално с всеки толет.

№ 2 в моя куфар: Цветно дамско бельо в унисон с лятното настроение

Лятно бельо означава цветно бельо. Тук имате много възможности и огромен избор. Бихте могли да изберете ярък цвят или красив принт на цветя. Само си предствете нежно дамско бельо в наситен цвят и вашия красив бронзов тен. Звучи страхотно нали? ????

Със сигурност някои от дамите биха заложили на по-семпли варианти – дамско бельо в телесен цвят или фин цвят пудра.

№ 3 в моя куфар: Ефирни дамски нощници – секси и комфортни

Летните нощи не са подходящи за пижами – прекалено горещи са. Предлагаме ви да заложите на по-фините изпълненения – сатенени нощници и пижами с къси паналонки. Фините платове създават усещане за безкрайна нежност и сексапил. Бъдете неустоими в горещите летни нощи.

№ 4 в моя куфар: Бански костюм – Черешката на тортата

Вярно е, че можехме да поставим тази категория на първо място, но не – това е нашата черешка в летния куфар, защото знаем, че банският костюм е най-важен. Цветът на банският не е от такова голямо значение – важно е на вас да ви харесва. Нашият съвет е да редувате различни модели бански – бански с подплънки, бански с триъгълни чашки, цели бански, за да избегнете максимално следите от разлики в тена.