LIDL Stikeez

LIDL ПРЕДИЗВИКВА ВЪОБРАЖЕНИЕТО С НОВАТА ИГРА STIKEEZ – ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

Любимата детска игра със Stikeez се завръща с цяла колекция нови герои – плодове и зеленчуци. Те са малки, гумени и лесно преносими, за да не оставят своите почитатели далеч от забавни игри, независимо от това къде ще прекарат лятото.

В периода от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазините Lidl клиентите получават едно Стики като подарък, а за да стимулира консумацията на свежи продукти, Lidl ще предоставя по едно допълнително Стики и за всяка покупка, която е над 20 лв. и съдържа поне един пресен плод или зеленчук. Stikeez се прикрепят здраво към всякакви гладки повърхности благодарение на гумената си вендуза, за да преминат успешно през всички изпитания на играта.

Чрез кампанията Лидл България подкрепя придобиването на знания под формата на забавни игри и по-специално тези, свързани със здравословно и балансирано хранене. Lidl предлага качествени свежи плодове и зеленчуци и знае колко важно е набавянето на необходимите витамини за развитието на всяко дете. Stikeez – плодове и зеленчуци е един от начините, чрез които децата ще имат възможност да опознаят богатата гама от витамини и да се научат да ги обичат.

Любителите на играта ще имат възможност да съберат цяла колекция от плодове и зеленчуци, с които да формират своя супер отбор от пресни ябълка, морков, чушка, патладжан, ягода, череша, банан, лимон и други. Всеки Stikeez плод и зеленчук има свой характер – от мил и свенлив до самоуверен и свеж, за да бъде забавлението пълно. За улеснение на най-запалените колекционери Lidl предлага специална кутия за съхранение на Stikeez героите и торбичка за съхранение на повтарящи се фигурки.

Стикита ще се получават на касите в магазините на Lidl в България при заплащане на покупката. Повече информация за кампанията можете да откриете на www.lidl.bg/stikeez.