A-DERMA срещу акнето

Статистиката сочи, че близо 80% от юношите и всяка втора жена страдат от акне и това е най-честата причина за консултации с дерматолог. Кожата склонна към акне изисква специални грижи и употреба на адаптирани продукти, които да третират акнеичните лезии, но и да са деликатни към уязвимата кожа.

Медикаментите за лечение на акне може да съдържат активни съставки, които да причиняват странични ефекти като исушаване, иритация и фоточувствителност, които са обичайни за наличните към момента терапии. Освен, че са неприятни тези странични ефекти обезкуражават пациентите и често са повод за неспазване на предписанието.

A-DERMA успешно се изправи пред предизвикателството с ефикасни и безопасни продукти в основата на които е уникалната растителна съставка – Кълнове от Овес Rhealba®. Благодарение на своите млади надземни части, тези малки 12- седмични кълнове, богати на ценни активни съставки осигуряват нежна ефикасност на уязвимата кожа.

Основен приоритет на серията Phys-AC са активни съставки, повлияващи всички фактори, отговорни за изявата на акне. Второто предимство са хидратиращите формули с хидро-компенсиращи съставки, които помагат на кожата да възстанови баланса си.

Серията Phys-AC включва 4 таргетно действащи, допълващи се продукта, повлияващи ефективно факторите, отговорни за формирането на несъвършенства. Текстурите на продуктите са изключително деликатни, а техния свеж аромат на мимоза и бял чай доставя удоволствие при всяка употреба.

Phys-AC почистващ пенещ се гел за тези, които предпочитат изплакване с вода, като неговото измиващо и почистващо действие е много нежно, благодарение на почистващата база без сапун и с физиологично pH.

Phys-AC почистваща мицеларна вода, която почиства и демакиира лицето и очите с оптимален респект към кожата, склонна към акне. Хидра-почистващата мицеларна формула отстранява всички замърсявания, дори водоустойчив грим.

Phys-AC GLOBAL слага край на пъпките и черните точки, действа срещу всички несъвършенства, матира кожата без да причинява усещане за опъване, облекчава и отстранява зачервяванията и моментално възвръща сияйния тен. Всички аспекти на кожата, склонна към акне, са атакувани чрез 4 специални активни съставки на Phys-AC:

Sebolia срещу себорея

Екстрат от Кълнове от Овес Rhealba®

Zincol с антииритативно действие, алфа и бета хидрокси киселини, с кисело pH за кератолитичен ефект.

Phys-AC HYDRA предоставя неотложна помощ за уязвимата кожа, като спомага за подхранването, без да оставя мазно усещане, благодарение на емулгатор в гел фаза, осигуряващ дълготрайна хидратация.

Phys-AC предлага уникално иновативно решение и слага край на акнето!