Amway в България

Amway представи своите бизнес възможности, продукти и марки на българския пазар. Към момента, Amway България предлага 110 висококачествени продукта от всички линии от сериите Хранене, Красота и Дом. Те са избрани сред най-продаваните продукти на компанията, а портфолиото за България ще бъде разширявано в бъдеще, за да могат и българските клиенти да се радват на пълната продуктова гама на компанията, състояща се от над 450 продукти.

България  става 30-ят пазар на компанията в Европа. Първоначалната инвестиция на Amway за бизнеса на компанията в България е 0,5 милиона щатски долара. Дейността на Amway в България се базира на успешен бизнес модел за директни продажби, доказал се в световен мащаб в продължение на повече от 50 години.

Все повече  млади хора се възползват от възможността да станат предприемачи и да споделят своите собствени идеи. Amway насърчава и подкрепя частната практика в световен мащаб, като предлага на собствениците на Amway бизнес (САБ) специални възможности за бизнес обучение, което цели те да могат да постигнат целите си и да развият успешно собствен бизнес. Компанията дължи успеха си на своите служители и Собствениците на Amway бизнес, които тя подкрепя безрезервно, като им помага да разгърнат пълния си потенциал.

За да подкрепи своите Собственици на бизнес в постигането на целите им и в успешното развиване на техния бизнес, през 2009 г. Amway основа Академия Amway. По този начин компанията представя обучения, бизнес инструменти и технологии за подпомагане на Собствениците на Amway бизнес, за да предложи на клиентите най-висококачествените продукти и индивидуални съвети, съобразени с техните нужди.

Amway предлага на предприемачите бизнес възможности, които са с ниски разходи и минимален риск и им дават шанс да постигнат на идеален баланс между личен живот и работа, съпроводен с награди и признание за положените усилия. Amway също така дава 100 %  гаранция за удовлетвореност на клиентите по отношение на  бизнес възможностите и продуктите, които компанията предлага.

Регистрационната такса за да станете Собственици на Amway бизнес е 22 лева, като регистрацията се осъществява онлайн на българският  сайт на Amway www.amway.bg.