Amway ARTISTRY

Amway представя новите си ARTISTRY продукти против несъвършенства на кожата.

Amway, една от водещите в света семейни компании за потребителски стоки, представя два нови продукта за грижа за лицето от линията essentials by ARTISTRY– освежаващ тоник и гел за предотвратяване на появата на пъпки. Те са създадени за мазна и податлива към акне кожа. Продуктите съдържат комбинация от естествено извлечени съставки с мощни антиоксидантни свойства, които осигуряват бързи и ефективни резултати.

Освежаващият тоник против несъвършенства на кожата essentials by ARTISTRY помага за намаляването на пъпките, белите точки, черните точки и за отстраняването на мъртви клетки. Отделно от това продуктът помага за отстраняване на несъвършенствата и позволява на кожата да се възстанови, същевременно контролирайки излишното омазняване.

Тоникът съдържа 0,5% салицилова киселина – клинично доказана съставка против несъвършенства, както и екстракт от череша ацерола на NUTRILITE™.

Перфектният партньор на освежаващия тоник е безароматният и недразнещ гел с хамамелис. Той помага на кожата да пребори съществуващите несъвършенства, да се намалят порите като едновременно с това позволява на кожата да се възстанови сама. Гелът помага да се намали броя на черните и белите точки, както и защитава кожата от появата на бъдещи пъпки. След употребата му кожата се пречиства и изсветлява, придобивайки здравословно, лъчезарно сияние.

Гелът съдържа 1,0% салицилова киселина – известна и доказана съставка против несъвършенства, както череша ацерола и зелен чай.