AMWAY ARTISTRY

 

 

AMWAY ПРЕДСТАВЯ ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE УСЪВЪРШЕНСТВАН СЕРУМ ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА КОЖАТА

Кашмир, коприна, сатен и кадифе – истинският лукс на тези материи се крие в това, че те са точно толкова приятни за докосване, колкото и изглеждат. Става дума за текстура, както на външен вид, така и при допир, a когато говорим за кожата, нещата са до голяма степен сходни. Жените искат кожата им да е гладка, приятна на докосване и да изглежда напълно перфектна. И все пак, възрастта оказва своето влияние и текстурата на кожата може да стане неравномерна и груба, а порите да станат по-широки и видими. Ако изключим посещенията при специалист-дерматолог,  ретекстурирането на кожата изглеждаше като невъзможен подвиг, поне до сега. Amway представя ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата, който мигновено възстановява, изглажда и омекотява кожата в уюта на Вашия дом.

 Усъвършенстваният серум за изглаждане на кожата ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE дължи успехът си на изключителната комбинация от съставки:

  • Оптични дифузери – матират и изглаждат повърхността на кожата като я правят по-мека;
  • Екстракт от семена на леща – богат на антиоксиданти екстракт, отговарящ за предотвратяването на ефекта на хлътване на порите и намалява видимото им разширяване.

А тайната на серума за изглаждане на кожата на ARTISTRY се крие в баланса между високоефективни съставки, осигуряващи незабавна защита на кожата и тези, които я предпазват магически за дълъг период от време:

  • Екстракт от чай от Ява – потиска свръхпроизводството на себум в дълбочина на порите.;
  • Екстракт от Овес – подсилва повърхностния слой на структурата на порите, за да помогне за намаляване на видимото им отпускане, като същевременно спомага за стягане на порите на кожата и за постигане на по-равна текстура. Патентованият* екстракт от овес и NMF захари ексфолира повърхността на кожата, отпушва порите и изглажда неравностите.

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE  е създаден да работи в синхрон с Artistry™ Intensive Възобновяваща пилинг маска – интензивна грижа за кожата. Използвани заедно те предлагат повече от фантастични резултати. Използвайте Усъвършенствания серум за изглаждане на кожата с Възобновяващата пилинг маска на ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE за 21% подобрена и по-бърза ексфолиация.

КОЛЕКЦИЯТА ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА КОЖАТА ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE е с 14-нощна възстановяваща програма със 7 нива на възстановяване за 7 подмладяващи резултата само за 14 нощи. Седем ключови съставки помагат за ускоряване на естествения процес на възстановяване на кожата, подобрява външния вид на съществуващите несъвършенства, защитава от бъдещи увреждания и увеличава резултатите от дневния режим за грижа на кожата, която става по-гладка, по-хидратирана и дори по-равномерно тонизирана с по-малко видими фини линии и бръчки;

ARTISTRY™ INTENSIVE СТЯГАЩ СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ е създаден да намали видимите фини линии и бръчки и да направи кожата по-стегната. Формулата съдържа комбинация от ретинол, витамин С и пептиди, които правят кожата по-стегната и видимо намаляват бръчките. Нашата изключителна Технология с насочващ комплекс фокусира ретинола там, където е най-необходим, за да подобри вида на кожата.

Пилинг маската ARTISTRY™ INTENSIVE възстановява блясъка на кожата за чист и равномерен тен – дори след само една употреба, ексфолира с естествен екстракт от гъба за по-мека, копринена и гладка кожа. Тази пилинг маска е алтернатива в домашни условия на професионалните терапии с химически пилинг,подходяща за всички типове кожа и се използва два пъти седмично в продължение на шест седмици.