Anew Perfect Skin

Перфектната грижа за кожата, която ти дава повече време за теб

Стресът и липсата на сън не само ви правят по-тревожни, но също така оказват сериозно влияние на кожата, намалявайки сиянието й и карайки лицето да изглежда изморено и повяхнало. Понякога дори гримът не помага за прикриването на тези следи. С технологична формула, която възстановява и поддържа младежкото сияние, колекцията ANEW Perfect Skin на Avon придава на кожата ви блясък, за да може тя да възвърне свежестта си и да изглежда така добре, както през любимия филтър на телефона ви.

С напредването на възрастта естествената пигментация на кожата се променя и цвета й става по-малко наситен, текстурата – по-неравномерна, а плътността – по-тънка и уязвима. Не е нужно това да бъде така! Разработена от Института за козметика на Avon, серията ANEW Perfect Skin съдържа ексклузивен Perfect-Cell комплекс с копринени протеини, за да отговори на трите ключови фактора, които са отговорни за младежкия вид на кожата: подобряване на цвета, гладкостта и плътността.

Един от акцентите в колекцията Perfect Skin е моментната маска за лице Anew Wake-up Splash Mask. С революционна формула, която дава на кожата незабавна свежест, тя успява да пресъздаде ефекта на 20-минутна разкрасителна маска в ежедневен ритуал от само 15 секунди. По този начин Anew Wake-up Splash Mask оказва влияние на клетките в най-горните слоеве на кожата ви, но не и на натоварения ви график. Сега можете да разполагате с онези 5 minutes more сутрин, които да посветите на себе си.

Едно нанасяне на продукта върху лицето и няколко потупвания, които помагат на активните съставки да започнат да работят, са напълно достатъчни. Концентрираната смес от гликолова киселина и ботанически екстракти работи извънредно бързо, за да помогне за енергизирането и изглаждането на кожата мигновено, подобрявайки текстурата, тонуса и порите и разкривайки свежия й и млад вид.

Неизменна част от грижите за лицето е BB кремът 10-в-1 Anew Perfect Skin със слънцезащитен фактор. Свежата формула изравнява тена на кожата, хидратира и прикрива несъвършенствата като създава лек матиращ ефект. Порите и зачервяванията са видимо намалени, а младежкото сияние – възстановено! Кожата е защитена от вредните влияния на слънчевите лъчи и благодарение на дневния крем Anew Perfect Skin със SPF 25. За най-деликатната зона на лицето се грижи околоочният крем Anew Perfect Skin Wide Awake, който хидратира тънката кожа под очите като едновременно с това освежава погледа.