ANEW Reversalist Infinite Effects

ANEW Reversalist Infinite Effects, анти-ейдж терапия на Avon с награда Edison 2018.

Ежегодните награди Edison отдават заслуженото признание на някои от най-иновативните нови продукти, услуги и бизнес лидери в света. Призовете символизират постоянството и отличните постижения в различни категории. Te имат за цел да поощтрят желанието за новаторство, творчество и изобретателност. Носителите на награди Edison представят продукти и услуги без аналог на пазара, както и лидерство в иновациите.

Един много важен проблем на козметиката за анти-ейдж грижа е, че след привикването на кожата към един продукт и активните му съставки, неговото действие спира. Вдъхновена от обратната връзка, получавана от потребителите на Avon, номинираната за награда Edison крем терапия ANEW Infinite Effects открива решението на този проблем. ANEW Reversalist Infinite Effects използва уникалната двойна система на нощна грижа за лицето, която се ротира всяка седмица. Терапията съчетава две формули в точната концентрация на съставките – Формулата Phytol+ и Формулата Superretinol, които се допълват и на равни периоди подготвят кожата за своето въздейтвие.

„Изключително горди сме от ANEW Reversalist Infinite Effects – първата ротационна анти-ейдж крем терапия в света“, каза Пол Дейвис, изпълнителен директор на проучвания и развитие за грижа за кожата в Avon. „Годишното клинично проучване показва резултати, които се подобряват месец след месец до година, а ключът към постигането на тези резултати е именно ротацията на двете формули.“

Лиза Гало, Вицепрезидент Разработкa на продукти в Avon добавя: „Чрез работата ни около Infinite Effects разбрахме, че кожата не винаги се нуждае от нова молекула или съставка. Понякога това, което е необходимо, за да се роди следващата променяща индустрията иновация, е да погледнеш на съществуващите технологии по един съвсем нов начин.“та!