Anew Youth Power от Avon

Новият серум Anew Youth Power от Avon събира силата на младостта в един революционен продукт

В близо 130 годишната си история, козметичната компания Avon винаги се е стремяла да изпълни всички желания на жените, да им помогне да са по-уверени, по-красиви и по-щастливи. А какво искат най-много те? Да изглеждат вечно млади и красиви, разбира се. За да удовлетворят тази мечта на дамите, специалистите на бранда отново изненадват с революционен продукт от високо технологичната им серия грижа за лице Anew. Новият серум Youth Power е създаден така, че да даде на дамите 2 пъти повече подмладяваща сила, за да покажем истинското си „аз” независимо от годините.

Тайната на младостта се крие в революционната технология Boost, която започва да действа незабавно, правейки кожата мека и гладка. А само след две седмици намалява видимостта на бръчките и пигментацията, като възстановява по-стегнатия вид на кожата. Формулата на Youth Powerе разработена така, че да разпознава проблемните области на кожата и насочва действието на продукта директно върху тях. По този начин лицето получава нужните му подхранващи вещества и енергия точно на местата, които се нуждаят най-много. Именно тази насочена технология е в основата на много по-бързите резултати – регенериране на клетките, възстановяване на еластичността и намаляване броя на бръчките.

„Формулата на AnewYouth Power е изключително лека и абсорбираща, което позволява максимална хидратация без излишен филм. Това е много важно предимство за всички клиенти и в комбинация с изключително бързото действие, серумът е идеалният продукт за всяка дама, която иска да възвърне младежкия вид на кожата си“, споделя препоръките си за продукта д-р Гергана Манолова, дерматолог на Anew и специализант и докторант на УМБАЛ „Александровска”.

Неизменно пред потребителите стои въпросът как точно се използва серумът. Важно е да се знае, че той е подходящ за употреба както в комбинация с подходящия според типа кожа крем, така и самостоятелно под макияжа. Нужно е след добре почистена и подсушена кожа  да се нанесе по линиите на лицето за максимален лифтинг ефект.