ARTISTRY™ на AMWAY

НОВИ ПРОДУКТИ ЗА ГРИМ ОТ СЕРИЯТА ARTISTRY™ НА AMWAY СТЪПВАТ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

В навечерието на предстоящия празничен сезон българската жена получава прекрасна нова възможност да засияе с перфектен стилен грим благодарение на новите продукти, които една от най-големите световни компании за директни продажби Amway представя на нашия пазар. За да направи трепетно очакваните Коледни и Новогодишни тържества още по-бляскави и изпълнени с красота за всички дами в България, Amway разширява своята луксозна серия за грим ARTISTRY™ с три нови попълнения в категорията ARTISTRY EXACT FIT™ –  BB Крем, Усъвършенстваща пудра на прах и Компактна пудра и нов ARTISTRY™ автоматичен молив за устни.

Безупречният макиаж започва с постигането на равномерен и сияен тен на кожата. Тук на помощ идва ефирната лека формула на ARTISTRY EXACT FIT™ ВВ крем на Amway, която усъвършенства кожата и прикрива несъвършенства като петна, разширени пори и фини бръчки. BB кремът хидратира трайно и в дълбочина, благодарение на ексклузивна липозомна технология на Amway с вода от норвежките фиорди. Клиентите получават продукт, който е подходящ за всеки тип кожа, предпазва от ултравиолетовите лъчи със слънцезащитния фактор SPF35 UVB/ UVAPA+++ и най-важното – позволява по-лесно и по-равномерно последващо нанасяне на фон дьо тена.

Важно, особено за празничната визия, е гримът да е фиксиран дълготрайно, без да се допуска омазняване и лъщене. За постигането на траен матов завършек Amway сюрпризира с две разновидности пудра ARTISTRY EXACT FIT™ – усъвършенстващата пудра на прах и класическата компактна пудра.

ARTISTRY EXACT FIT™ Усъвършенстваща пудра на прах придава полиран и същевременно естествен вид на грима и прикрива несъвършенствата на кожата, като контролира омазняването и лъщенето. А ARTISTRY EXACT FIT™ Компактна пудра от своя страна дава естествен матов завършък, който изглежда натурално, без сплъстяване и утежняване. Нейната копринена формула идеално се съчетава с повечето тоналности на цвета на кожата.

Всички нови продукти на ARTISTRY EXACT FIT™  са разработени на основата най-добрите естествени съставки  и ползват най-модерните научни технологии. Формулите им комбинират фино балансирани Таитянски перли и Оптични призми, които наподобяват естествената кожа, и дават идеална текстура с невидимо покритие, което нежно отразява светлината.

В допълнение към новите ARTISTRY EXACT FIT™  продукти, Amway  предлага и новия ARTISTRY™ автоматичен молив за устни в три различни нюанса. Той позволява всяка дама да очертае прецизно устните си, като предотвратява размазването и разтичането на червилото. Модерният дизайн на молива с интегрирана полезна четчица за перфектно разнасяне,  осигурява удобство и лекота на ползване, без да е необходимо допълнително подостряне.