ARTISTRY HYDRA-V

Нова, специална формула предоставя прекрасна комбинация от полезни вещества и свеж завършек за кожата.

ARTISTRY HYDRA-V отговаря на нуждата от лек фон дьо тен с цялостно покритие – несъвършенствата са покрити, тенът на кожата е изравнен и има естествен блясък. Специално разработената палитри от нюанси е създадена, за да пасне на различните тонове кожа.

Въпреки че е създаден за ежедневна употреба, фон дьо тенът ARTISTRY HYDRA-V Sheer Weightless е висококачествен професионален продукт, Разчитайки на отразяващите свойства на фото-силикатните минерали от групата на слюдата, този фон дьо тен прикрива нежно всички несъвършенства, за да може ползвателите да бъдат готови за снимка във всеки момент.

“Това ново попълнение на козметичната колекция ARTISTRY HYDRA-V е перфектен продукт за хора, търсещи лек фон дьо тен, който да прикрива неравенствата, но въпреки това да прави кожата естествена, гладка и свежа“, обясни Рик Дикеча, световно известния гримьор на ARTISTRY. Той допълни, че тази специална формула осигурява безупречно покритие и прави несъвършенствата невидими.

Лек фон дьо тен ARTISTRY HYDRA-V™

Лекият фон дьо тен ARTISTRY HYDRA-V съдържа вода от норвежките фиорди и хавайски акаи, които помагат за задържане на влагата и осигурява свеж, воднист блясък. Формулата използва полупрозрачни пигменти, които разномерно разпръскват светлина като осветяват кожата и я правят да изглежда гладка.

  • Продуктът е в нова бутилка с капкомер, който позволява на своя ползвател да използва оптималното количество фон дьо тен.
  • Широкоспектърната защита SPF 15 PA++ предпазва кожата от UV лъчите.
  • Дерматологично тестван, некомедогенен, без аромати, подходящ за чувствителна кожа.