Avène, A-Derma и Ducray  с актуални промоции за следващите 2 месеца

С фокус при  Avène са продуктите Стерилна Козметика с несравнимата иновация XeraCalm AD. Серията от релипидиращ  крем, балсам  и почистващо олио са предназначени за много суха кожа склонна към атопия. Кремът подхранва и успокоява раздразнения при кърмачета, деца и възрастни, а релипидиращото олио почиства нежно, успокоява сърбежа и е с физиологично pH.

При A-Derma в промоция е серията Exomega за атопична кожа, с доказани резултати и призната от здравните специалисти.

Обръщаме внимание на едно от предимствата на гамата, а именно – продуктите за хигиена в 2 текстури – Олио и Гел. Дори приложени самостоятелно без емолиентна грижа, те показват ефикасност и по отношение редуциране на редица прояви при атопична кожа: намаление на сухотата с -43%, намаление на пруритуса с -96%, намаление на безсънието – 100% (след 21 дни употреба на Почистващо олио); подобни цифри и при Почистващия гел.

Тестовете показват, че съчетанието на продукт Exomega емолиентна грижа (крем, балсам) с продукт за хигиена, ефикасността е х 2!

При Ducray на  фокус са сериите Kelual DS при тежък пърхот с упорит сърбеж, Kertyol PSO при сквамозни състояния на скалпа и кожата и  Sensinol при чувствителен скалп.

Kelual DS се ползва с формула с 4 основни съставки с прицелно действие, без проява на резистентност от страна на гъбичката Malassezia и с публикувани доказателства за по-висока ефикасност в сравнение с лекарствената молекула Ketoconazole, вложена в шампоани и кремове.

Промоциите за грижа за кожата, устни и ръце през зимата на сериите Cold Cream и Натурална грижа  са актуални за целия зимен сезон.