Avène DermAbsolu

Възрастта е най-вече състояние на ума! С това мото Avène лансира новата си анти-ейдж грижа – DermAbsolu

Грегори Дор сподели какви са новите виждания на съвременната дама на 50 г. –  тя е уверена точно толкова, колкото е била на 20… и това ѝ личи. Тя е активна, работеща, наслаждава се на живота и не прави компромис със себе си, Да, не може да избяга от времето, но не се чувства длъжна да прикрива годините си. Eau Thermale Avène в подкрепа на дамите да бъдат себе си без да се опитва да ги промени, се вглежда по- дълбоко в кожата, където намира, че съществува взаимовръзка между клетъчното стареене и микровъзпалението ( процес, който протича асимптоматично и незабележимо в кожата). Така се създава един порочен кръг, засилван от външните и вътрешни фактори. В резултат клетъчното стареене е ускорено, а кожата започва да се отпуска, губи от своя естествен обем и е все по- склонна към сухота.

DermAbsolu съдържа уникална комбинация от активни съставки, които намаляват видимите признаци на стареене на кожата. Комбинация между Ванилови полифеноли, които стимулират естествения синтез на Хилауронова киселина в кожата , Sytenol™, мощен съюзник в реструктурирането на клетките и Glycoleol, прекурсор и активатор на есенциални за кожата липиди. Текстурите даряват още повече комфорт без да се утежнява текстурата, благодарение на масло от Жожоба.

DermAbsolu олицетворява иновативност, ноу-хау и висока ефективност: минималистична, ултрамодерна опаковка, апликатор за околоочния крем – нищо не е оставено на случайността! Всяка подробност е внимателно обмислена, за да отговори на очакванията на съвременните жени, които с право търсят най-доброто!