AVON ANEW – Nutri-Advance

AVON разкрива тайната на подхранената кожа
с новата серия с марка ANEW – Nutri-Advance

Козметичният гигант AVON представи последните иновации в грижата за кожата. Новата серия Nutri-Advance е първата с марка ANEW, подходяща за всяка възраст. Продуктите от линията предпазват от вредните влияния на времето и успокояват сухата и опъната кожа. Те са разработени със специална формула, обогатена с масла и комплекс NUTRI-3X-OMEGA, който съдържа ценните мастни киселини ОМЕГА 3, 6 и 9.

„Много жени не са запознати с причините, които водят до суха кожа. Освен от стреса, ниските температури и вятъра – кожата ни страда и от изкуствената светлина и мониторите в офиса. Затова е важно редовното подхранване и хидратиране – не само сутрин и вечер, но и през целия ден”, сподели Юлия Златанова, специалист PR и реклама за България, Албания и Македония в AVON.

Мотивирани да предложат на дамите продукт, който да отговори на всички техни нужди, специалистите на AVON създадоха серията ANEW Nutri-Advance с грижа за кожата на три нива: подхранване, защита и усещане за комфорт през целия ден. Според направените проучвания 98% от жените потвърждават, че усещат кожата си подхранена през целия ден след употреба на дневния крем, а 100% от тях споделят, че усещането за комфорт на кожата се запазва през целия ден след употреба на интензивната формула.

Комплексът NUTRI-3X-OMEGA във формулата на Nutri-Advance има основна роля за правилното функциониране на кожата, като подсилват епидермалната бариера и защитават от масивна загуба на вода. В резултат на това кожата става по-мека, нежна и хидратирана.

Многостепенното действие на ANEW Nutri-Advance дава сигурност, че серията ще удовлетвори напълно изискването на потребителите за копринено гладка кожа.