Avon Big & Multiplied

Avon представя Big & Multiplied – първата си спирала с мулти ефект, който винаги сме искали

Днес можем да открием свободата дори на най-нестандартните места и искаме да извлечем максимума от всяка ситуация и преживяване. А тази пролет имаме възможност да получим всички желани ефекти за нашите мигли с новата спирала Big & Multiplied от Avon. Специално за най-дръзките представителки на нежния пол, козметичната компания разработи спирала, която едновременно разделя, подчертава и придава обем на всяка мигла. А докато формулата ни подарява най-смелата визия, революционната четчица удвоява ефекта й, за да се насладим на мигли, които никога не сме вярвали, че притежаваме.

За да вдъхне смелост на всички дами да дадат свобода на най-дръзката си визия досега, до продукта на българския пазар застава младата звезда Дивна. В специално видео предизвикателство тя провокира дамите да покажат най-забавните си моменти и да споделят своите снимки на multifun.photo, като едновременно с това печелят много награди. Колкото повече дами качат своите снимки, толкова повече награди Avon ще раздаде.

„Всяка дама заслужава да се чувства свободна, смела и уверена във външния си вид. Всички имаме изисквания за спиралите, които ползваме и се радвам, че Big & Multiplied е събрала всеки един ефект за миглите ми, който мога да поискам. Много ми харесва и мисията на продукта – да предизвика всички жени да се забавляват, чувствайки се себе си във всеки един момент от деня.“, споделя Дивна за впечатленията си от спиралата.

Докато се радваме на иновативната формула, можем да кажем сбогом на неприятното напластяване и ронене. Технологията Smart Slip е сред най-новите открития на пазара, като впечатлява с изключително разделяне, разкривайки до 43% повече мигли за драматичен и дълбок поглед, който винаги сме искали. И за да се чувстваме още по-удобно в перфектната си визия, специалистите на Avon са направили редица клинични изследвания, които доказват, че спиралата е подходяща дори за най-чувствителните очи.

Специалната четчица е още една причина Big & Multiplied да се превърне в любимата ни спирала. Съчетавайки най-доброто от качествата едновременно на четка и гребен, спиралата е разработена за мулти разделяне и обем от единия до другия край на миглите.

„Най-лесният начин да постигнете драматичен поглед за секунди е да нанесете Big&Multiplied. Водоустойчивата формула прегръща двойно повече миглите ви и осигурява дръзка визия без никакво размазване или ронене през целия ден“, споделя впечатленията си от спиралата Алина Манова, професионален гримьор на Avon