Avon Life Color

Avon и Кензо Такада оцветяват Париж в стотици цветове за представянето на своя нов съвместен аромат

За пръв път най-популярната модна седмица в света се потопи в магията на Avon. Градът на светлините отпразнува най-новия аромат на козметичната компания – Avon Life Color by Kenzo Takada. В продължение на една седмица Avon завладя Париж с много интересни активности и изненади, които се излъчваха на живо в социални медии в повече от 20 страни по света, достигайки над 60 милиона души. Дейностите на Avon в Париж са част от „радостта от живота“ на дизайнера Кензо Такада. Именно тази негова фолософия вдъхновява създаването на този нов аромат, придавайки цвят и вълнение в интензивния график на седмицата на модата.

Звездното парти #SetYourColoursFree по повод лансирането на аромата се проведе в емблематичния за Париж ресторант Le Mini Palais и бе най-важната част от присъствието на Avon в Парижката седмица на модата. Кензо Такада бе домакин на повече от 500 гости в една нощ, посветена на музиката, цветовете и радостта от живота. Сред гостите бяха модната икона и модел Инес де ла Фресанж, бразилската актриса Бруна Маркезини – най-следваната бразилска знаменитост в Instagram, руската телевизионна водеща Мария Ивакова и полската знаменитост Малгорзата Розенек-Мадан. Много от другите известни имена от модната индустрия също се включиха в забавлението, включително дизайнерите Шантал Томас и Александър Зуари, френските актриси Анушка Делон и Жулиет Бесон и съвременния художник Али Махдави. Модният блогър Денина Мартин бе специалният гост от България по време на събитието. За гостите бе приготвена ексклузивна изненада – представянето на грандиозна рокля, създадена Кензо Такада в чест на цветовете.

В деня преди партито изненадващ флаш моб зарадва минувачите по ключовите улици в Париж. Десетки танцьори, облечени в цветни дрехи, носещи псоланието на кампанията и хаштаг #SetYourColoursFree, предизвикаха усмивки и информираха всички за старта на съвместната кампания на Кензо Такада и Avon. Хореографията бе изпълнена пред главните входове на най-големите модни ревюта, както и на някои от най-известните места във френската столица, като площад Трокадеро, Айфеловата кула и по бреговете на река Сена.

През своята парижка седмица Avon бе домакин на повече от 20 международни бюти и модни инфлуенсъри, които участваха в редица ексклузивни активности около представянето на парфюма. Част от програмата бе частен прием в дома на Кензо Такада на Rive Gauche, обиколка на любимите му места в града и посещение на лабораториите на Firmenich – една от най-големите парфюмерийни къщи в света, отговорни за създаването и на Avon Life Colour.

Avon изненада водещите инфлуенсъри и известни личности със специални подаръчни кутии, които бяха доставени директно в хотелските им стаи и съдържаха двата аромата Avon Life Color за него и за нея, както и ръчно изработен копринен шал, създаден от Кензо Такада, за да отпразнува старта на кампанията. Шалове са част от ограничена колекция от само 650 налични в цял свят. Уникалният им цветен принт представя собствената интерпретация на дизайнера за радостта и изобразява магнолия. Ароматното цвете отразява любимите спомени дизайнера от ранните му години в Япония. Магнолията е и водеща нотка в Avon Life Colour за него и за нея.

„Avon Life Color е най-големият лоунч за годината при ароматите след успеха на Avon Life през 2016 г., който отбеляза най-високите продажби за парфюм след пускането му на пазара. Активностите за Седмицата на модата в Париж бяха важен елемент, който показа мисията ни да бъдем по-близо до потребителите и да създадем едно луксозно, но достъпно ухание – нещо, което е в основата на това, в което Кензо Такада е вярвал през цялата си кариера. Много сме горди, че се присъединихме към едно от най-големите модни събития на годината и, че достигнахме до милиони хора от цял ​​свят с най-новия си аромат. Огромният успех на тази кампания ни показа, че луксът може да бъде за всеки.“ казва Даниел Бибас, глобален директор на Creative & Content за Avon.