Avon Nutra Effects

Новата серия Nutra Effects за тяло залага на силата на семената, за да осигури на кожата 48 часа подхранване и хидратация

В края на лятото Компанията за жени лансира новата серия Avon Nutra Effects за тяло, разработена на базата на ценни дарове от природата, за да помогне на жените да получат максимална хидратация и комфорт за своята кожата. Нежните формули на продуктите са разработени с активен комплекс от семена, благодарение на който кожата остава подхранена за 48 часа, копринено нежна и мека. Nutra Effects са без парабени и оцветители, алергологично тествани, подходящи за чувствителна кожа – истински природен еликсир срещу сухата кожа, който работи за хидратация, подхранване и възстановяване на кожата на тялото.

Природните съставки, благодарение на които продуктите оказват силно благоприятно въздействие върху кожата, са семена чиа, бадемово масло, ленено семе и масло от марула. Активният комплекс от семена в комбинация с Омега 3, витамини, минерали и пантенол насърчава здравето на клетките, стимулира клетъчния метаболизъм и осигурява антиоксидантна защита. Формулата на Nutra Effects е разработена така, че да действа както мигновено на повърхността на кожата, така и в дълбочина, забавяйки признаците на стареене и стимулирайки производството на нови здрави клети. Именно така успява да донесе кадифеното усещане на кожата, комфорта и красотата.

„Мощните хидратиращи средства в състава на продуктите от новата серия на Nutra Effects даряват кожата с дълбока хидратация, мекота и свежест, които заедно ни оставят чувството за комфорт през целия ден. А всички знаем, че жените, които се чувстват комфортно в тялото си, са и тези, които се чувстват красиви.”, споделя Вероника Калчева, посланик на Nutra Effects и медицински козметик от Hill Clinic.

Новата серия ще помогне на дамите да възвърнат здравословния вид на своята кожа и да я почувстват красива и целуната от природата, благодарение на няколко продукта:

Nutra Effects хидратиращ лосион с екстракт от семена чиа и Nutra Effects крем за ръце, лице и тяло с екстракт от семена чиа са двата продукта, които могат перфектно да се погрижат за хидратацията благодарение на състава си с активен комплекс от семена чиа, Омега 3, витамин Е, пантенол – провитамин Б5. Благодарение на супер силата на малките семена чиа, продуктите осигуряват така необходимата хидратация на кожата и ѝ помагат да се бори с вредните влияния на силното слънце, вятъра, студен и сух въздух, запазвайки хидратацията ѝ до 48 часа. Богатата формула на крема прави кожата копринено мека и гладка на допир, нанася се и попива лесно, почти мигновено. По-лекият лосион незабавно хидратира кожата за до 48 часа, възстановявайки усещането за комфорт и здравословния ѝ вид.

Дълбоко подхранващия лосион за тяло с бадемово масло Avon Nutra Effects съдържа активен комплекс от семена, витамин Е, пантенол – провитамин Б5, Омега 3, калций, както и основната съставка – бадемово олио, които се борят успешно с дехидратираната кожа в следствие на агресивните външни фактори, стрес, неправилно хранене или липсата на физическа активност. Формулата му е бързо абсорбираща се и дълбоко подхранваща кожата, като подобрява състоянието ѝ и я оставя неустоимо мека и сияйна.

Възстановяващия лосион за тяло с масла от марула и ленено семе Nutra Effects е създаден, за да се справи с признаците на стареене на кожата – засилената чувствителност, загубата на еластичност и загрубяването. Основните съставки, които изграждат продукта, са активен комплекс от семена, ленено масло и масло от марула и както при останалите продукти, тук също са включени витамин Е и пантенол. Тези съставки се грижат за богато кожно подхранване и забавят процесите на отпускане и остаряване, благодарение на масло от марула и лененото масло.