BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2014

За шести пореден път хотел SOFIA BALKAN  ще бъде домакин на най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO. В балната зала на хотела, на 18 и 19 януари, ще се съберат професиоанилисти от всички сфери на сватбения бранш, за да обменят опит помежду си, както и да представят най-новото в организирането и приготовленията за сватбения ден и медения месец.

Благодарение на вещата организация на фирма EXPOLINE и любезното гостоприемство на хотел SOFIA BALKAN, BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO е най-мащабнoто събитиe с конкретна тематика вече шеста поредна година. Изложението е и най-грандиозното и същевременно полезно  мероприятие в сватбения бранш.

Различни фирми, чиято дейност е тясно свързана с темата участват ежегодно в събитието, за да “сверят часовниците си”, да се срещнат със свои колеги на ползотворна обмяна, както и да дадат възможност на бъдещите младоженци да начертаят ясен план за престоящото важно събитие, като получат безценна информация директно “от кухнята”.

Организаторите припомнят, че перфектната сватба е низ от правилни решения, добра организация и много любов. За първите две, най-изчерпателна информация можете да получите на едно място – BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO.

Дизайнерски къщи и модни брандове, хотели, ресторанти, организаторски фирми и сватбени агенции, кетъринг и туристически фирми – всички те си подават ръка под покрива на Шератон в рамките на едно единствено изложение BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO. Целта на събитието е да бъдат пресъздадени възможностите на избора, а влюбените да бъдат улеснени в своята първата обща стъпка. Професионализмът е доказан, защото тук се предлага най-доброто. Всички въпроси, свързани с организирането и провеждането на сватбено тържество и меден месец могат да намерят верния отговор в рамките единствено на най-голямото сватбено изложение в страната.

Уважаеми младоженци, можете да се възползвате от отстъпки в редица от предлаганите от участниците на BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO услуги, единствено и само в рамките на изложението.

Наред с томболата, в която ще участват всички посетители организаторите от фирма EXPOLINE обещават и редица приятни изненади. Много подаръжци от томбола ще зарадват не само бъдещите младоженци, но и влюбените, изрекли вече заветното “Да”.

За съвършената сватба, за перфектния меден месец, за най-важното събие в живота ви има точния специалист, открийте го на точното място!

Галерията снимки, която предлагаме на вашето внимание е от BALKANICA WEDDING EXPO 2013