BB крем Nutra Effects от Avon

По-здравословен вид на кожата с новия BB крем Nutra Effects от Avon 

Една от основните цели на AVON винаги е била да улесни ежедневието на жените като им предложи иновативни продукти, които освен, че са с високо качество, пестят и от времето им. Продукт, който да замества основния дневен крем, слънчевата защита, фон дьо тена, овлажнителя, пудрата и базата за грим? Да, вече е възможно с революционния BB крем Nutra Effects от AVON. Продуктът не само обединява функциите на няколко продукта, но е и единственият в масовата козметика, който съдържа уникалното семенце чиа в комбинация със семена от стрелиция.

Благодарение на природната бомба от разкрасяващи подхранващи съставки,  новият ВВ крем едновремено хидратира кожата, изравнява тена ѝ и същевременно възстановява здравословния вид и сиянието ѝ. Основните съставки – чиа и стрелиция, отговарят за различните ефекти върху кожата ни. Благодарение на хидратиращите свойства на чиата, кожата е балансирано хидратирана без излишен себум и омазняване. Стрелицията пък придава равномерен тен на кожата, перфектно покритие и намалява вида на несъвършенствата. Още при първото нанасяне блестящите резултати са налице, а подобрението на цялостния вид на кожата е възможно след като продуктът се използва в продължение на 1 седмица.

„BB кремът е богат на уникалното малко семенце чия, което въпреки размерите си задържа количество вода 12 пъти по-голямо от самото него. Семената от стрелиция пък имат способността да потискат прекомерното производство на меланин и да осигуряват на кожата равен и озарен тен. Кремът е перфектният продукт за всяка дама, която желае да възстанови здравословния вид на кожата си.”, споделя Вероника Калчева, посланик на Nutra Effects и медицински козметик от Hill Clinic.

Несъмнено пред потребителите стои въпросът как да съчетаем този продукт с останалите, които използваме в ежедневната си грижа. Заради богатото си съдържание на семена от чиа и стрелиция, новият ВВ крем може да замести напълно основния дневен продукт, но също така може да работи и в синергия с него. При използването на дневен крем, ВВ кремът се нанася втори – същото важи и за слънцезащитните лосиони. Продуктът не съдържа парабени и оцветители, което го прави подходящ и за чувствителна кожа, а използването му няма възрастово ограничение. BB кремът се предлага в две разновидности – разкрасяващ и матиращ – подходящ за комбинирана към мазна кожа и разкрасяващ – подходящ за нормална и суха кожа.