Bike Explo & Show – раят за велосипедистите

За втора поредна година Sofia Ring Mall става арена на зрелищни вело изпълнения. Bike Expo & Show ще се проведе между 10 и 12 юни с начален час 11 ч. Тази година байк шоуто ще бъде съпроводено и от изложение на велосипеди на топ марките в сектора, които ще бъдат разположени в мола.

Атрактивните скокове и виражи на най-дългото пъмп трак трасе в България очакват посетителите на Sofia Ring Mall в събота и неделя. Те ще станат свидетели на уникално байк шоу и ще имат възможност да се включат в състезания на терена. Надпреварите ще са за различни възрасти и способности – за семейства, за деца, за професионалисти, за аматьори… Рекордът по пъмп трасето от 2015 г. е на Иван Атанасов – 22 секунди През уикенда всеки посетител има възможност да се опита да го подобри. Самият шампион пък тази година влиза в ролята на треньор – всеки запален велосипедист ще може да почерпи от неговия опит по време на уъркшопа, който той ще води. За децата са предвидени много занимания, както и свободно каране по трасето. Всичко това – на фона на много музика, подсигурена от Vankata The Turntablist и DJ Nas.

Гвоздеят в програмата обаче ще е вътре в самия мол, където ще се проведе изложение на велосипеди и аксесоари за тях. Български топ производители и вносители ще представят най-актуалното в планинското и градското колоездене. Всички посетители на Bike Expo & Show ще могат да се включат и в томбола с награди, както и да тестват велосипеди от колекция 2016.

Вело експото ще продължи и през трите дни – от 10 до 12 юни, а състезанията по пъмп трак трасето са в събота и неделя – 11-и и 12-и.

Bike Expo & Show е част от хайлайф концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития, които го превръщат не само в място за шопинг, а и за забавление, развлечение и в предпочитана дестинация за максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.