BILLA отвори врати в Paradise Center

BILLA България откри 126-ия си магазин в един от най-посещаваните столични молове Paradise Center. Обектът е 50-и за търговската верига в столицата. В официалното прерязване на лентата се включиха г-жа Албена Георгиева, главен оперативен директор на BILLA България, Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столична община, Николай Терзиев, кмет на район „Триадица“, Чедомир Йоканович, асет мениджър на Paradise Center, и шеф Виктор Ангелов.

Голямото откриване привлече стотици клиенти, които имаха възможност да опитат уникални ястия, приготвени лично от шеф Виктор Ангелов. Специално за всички гости топ готвачът представи няколко атрактивни рецепти и даде ценни съвети на любителите на кулинарията.

Новият магазин BILLA в Paradise Center се простира на 1893 кв. м. търговска площ, което го прави най-големият обект от веригата до момента. Концепцията на супермаркета е адаптирана към спецификите на голям търговски център. Обектът разполага с удобен кът за хранене, където посетителите на мола и работещите в него могат да се насладят на закупените храни и напитки от BILLA. Магазинът изцяло отговаря на нуждите на съвременните хора, като им предлага бърз и лесен достъп до богато разнообразие от ястия – супи, хотдог, пици, суши, месни и безмесни грил специалитети. Привържениците на здравословния начин на живот ще открият прясно изцедени сокове и свежи салати, а любителите на бирата ще могат да се насладят на качествено живо пиво. Супермаркетът в Paradise Center разполага с щанд за дегустация на вино, както и с витрина с месо и риба. Клиентите ще могат да се възползват и от още една услуга – мелене, овкусяване и опушване на месо.

„Щастливи сме, че днес откриваме 50-ти поред магазин в София в атрактивен мол като Paradise Center. Вече затвърдихме позицията си на лидер по брой магазини не само в страната, но и в моловете в София. Това е важна оценка от страна на клиентите, които са доволни от нашите продукти и услуги, но и от страна на големите инвеститори, за които BILLA е ценен бизнес партньор“, коментира Албена Георгиева, главен оперативен директор на BILLA България.

Търговската верига вече присъства в 6 мола в София. Освен в Paradise Center, BILLA има магазини и в Serdika Center, Mall of Sofia, Park Center, Bulgaria Mall и Mega Mall. Предстои откриване на супермаркет и в The Mall.