Braun & Джесика Алба

BRAUN, ДЖЕСИКА АЛБА И НЕЙНИТЕ МОДНИ СТИЛИСТИ ВДЪХНОВЯВАТ ЖЕНИТЕ ДА СЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Ние, дамите, инвестираме голяма част от времето си в търсене на дрехи, в които да изглеждаме и да се чувстваме по най-добрия възможен начин. Те ни помагат да подходим уверено към ежедневието си и да му се насладим пълноценно. Въпреки това, често се случва да изоставим дрехите, които са ни зареждали с енергия. Независимо дали става въпрос за несигурност в собствената ни визия или притеснение заради нежелано окосмяване – случва се да се чувстваме ограничени в избора си на дрехи. С новия Braun Silk-épil 9 ще се радваш на красива кожа  всеки ден и ще забравиш завинаги за тези дни. Време е да се освободиш с Braun и да се насладиш на неограничения брой модни решения за теб!

Как да поемеш контрол върху красотата си и да разкриеш потенциала на гардероба си

Braun, марка епилатори номер едно в света, поставя нови стандарти за качество с новия Braun Silk-épil 9. С набор от дизайнерски иновации, Braun Silk-épil 9 осигурява най-прецизните резултати за най-кратко време! С 40% по-широката му глава гарантира, че все повече косъмчета се захващат и премахват с едно движение. Ефектът се засилва от революционната Micro Grip Tweezer технология, която включва по-широки, дълги и дълбоки пинсети. Това прави Braun Silk-épil 9 най-ефикасният епилатор за суха употреба или в комбинация с вода. Извитият дизайн на Braun Silk-épil 9 осигурява по-близък контакт до кожата – по този начин премахва 4 пъти по-къси косъмчета, отколкото кола маска. А това означава, че можеш да се насладиш на красива кожа, която остава гладка до 4 седмици.

Ако това не ти е достатъчно, системата High Frequency Massage създава пулсиращи вибрации, които в комбинация с адаптиращата се към тялото подвижна глава стимулират кожата за още по-добро и нежно усещане. По този начин при редовна употреба, епилацията става на практика безболезнена.

Джесика Алба, международен посланик на красота на Braun, споделя: “Аз съм голям фен на новия Braun Silk- épil 9, защото той ми позволява да упражнявам контрол върху разкрасяващите си процедури. Меката и гладка кожа за мен е от основно значение във всяка визия! Независимо дали съм облечена с пищна рокля за премиера, сладка мини-рокля за вечерно излизане с приятелки или се намирам на плажа със семейството си, след епилация с Braun Silk- épil 9 кожата ми изглежда толкова добре, колкото добре се чувствам аз в нея!”

Оптимални резултати: Новата 40% по-широка глава и технологията Micro-Grip Tweezer, работят заедно, за да си сигурна, че все повече косъмчета са захванати и премахнати с едно движение. Това води до най-бързата и прецизна епилация на Braun досега!

Сухо или с вода: Създаден за да се съобразява с твоя график, Braun Silk-épil 9 е 100% водоустойчив и може да се използва в банята или под душа, за по-гладка епилация. Също така, при регулярна употреба, епилацията става на практика безболезнена.