Braun представя новата електрическа самобръсначка Braun WaterFlex

Добави вода и усети новата вълна на бръснене. Braun представя новата електрическа самобръсначка Braun WaterFlex

Бръсненето с електрически самобръсначки вече не е само на суха кожа. Новата електрическа самобръсначка Braun WaterFlex е създадена специално, за да вдъхнови мъжете да открият изцяло нов свят на бръснене. Тя има за цел да им помогне да усетят несравнимото чувство на бръснене с вода, пяна или гел. Специално създадена за целта, WaterFlex преобразува бръсненето в плъзгане, като оставя мъжката кожа повече от освежена. Braun WaterFlex комбинира в себе си невероятното представяне на марката Braun с опита на мокрото бръснене, за да ти представи най-доброто от двата свята. С Braun WaterFlеx ти притежаваш необходимата гъвкавост по отношение на бръсненето – независимо дали се намираш под душа, във ваната или стоиш с навлажнено лице пред огледалото – бръсненето с електрическа самобръсначка се превръща в сетивно и освежаващо изживяване.

Нежна и оставяща свежест на кожата, електрическата самобръсначка WaterFlex се плъзга по лицето за несравнимо близко до кожата бръснене (*в сравнение с водещи конкурентни продукти в този клас). Това е многофункционална електрическа самобръсначка, независимо от предпочитанията – за сухо или мокро бръснене. С WaterFlex винаги можеш да разчиташ на едно и също гладко и близо до кожата бръснене, което оставя лицето отпочинало, освежено и готово да посрещне света.

Удобната и лесна за употреба подвижна глава на Braun се адаптира по контура на лицето и комбинирана с вода, пяна или гел, намалява съпротивлението, за да може самобръсначката да се плъзга лесно и да доставя невероятно нежно усещане на кожата. С помощта на изцяло миещата се и подвижна на 33° глава, системата от три ножчета стои близо до кожата на лицето за изключително плъзгане и гладко бръснене. Създадена специално за използване във влажни условия електрическа самобръсначка, а пяната допълнително направлява главата по лицето и превръща бръсненето в плъзгане.

Серията WaterFlex е налична в четири атрактивни цвята – черно, бяло, синьо или червено, които ти позволяват да я съчетаеш със своя уникален стил и личност.