Burgering House откри първия си ресторант в България

Международната верига за висококачествени бъргъри дебютира в новооткрития Sofia Ring Mall с поредица от Test Drive партита. На площ от 330м2, ресторантът предлага 180 седящи места, покрита тераса със зона за пушачи и панорамна гледка към Витоша. През първия си уикенд Burgering House представи събитието MUSIC TEST DRIVE. Гостите на заведението имаха възможност да опитат различни видове бира, както и да видят стъкления бар, направен по оригинален дизайн на Загорка–Хайнекен България. На сцената на Burgering House посетителите имаха възможност да чуят изпълнения на рок, кънтри и соул музика на живо.

От 21ви до 23ти Ноември Burgering House организира  BURGER TEST DRIVE с дегустация на автентични бъргър рецепти, още рок изпълнения и караоке парти в събота вечер. Пълното меню на американския бар ресторант ще е достъпно в края на месеца за ценителите на качествена храна.

„Надяваме се да спечелим посетителите на София Ринг Мол, както със свежи и оригинални рецепти, така и с неповторимата ни музикална атмосфера.“ сподели управителят на Burgering House, Делян Митев.

Скоро Burgering House ще предлага и доставки по домовете за клиентите живеещи в Драгалевци, Симеоново, Студентски град, Дианабад, Дървеница и Младост.