Cartoon Network приветства „Ние, мечоците”.

Да се приобщиш към човешкото общество не е лека задача… особено ако си мечок. „Ние, мечоците” проследява приключенията на братята Гризли, Панда и Белия – трима очарователни мечоци – в опитите им да се социализират с хората. Е, ако междувременно успеят да похапнат сладолед (или обезмаслено кисело мляко) – още по-добре. В каквото и да се забъркат, едно е ясно – да си мечок в съвременния човешки свят не е лесно като игра. Уверете се сами, като проследите най-новата оригинална анимационна поредица на Cartoon Network Studios – „Ние, мечоците”, която започва в понеделник, 16 ноември от 18.35 ч. по Cartoon Network.

Гризли (озвучен от Ерик Еделщайн), Панда (озвучен от Боби Мойниън) и Белия (озвучен от Деметри Мартин) са „в крак” със съвременния начин на живот – те са повелители на селфи-снимките, обичат храната, продавана по улиците на града и се грижат популярността им в интернет да не спира да расте. Въпреки това, има още много да учат за хората, живеещи в съседство на тяхната бърлога. Гризли, най-големият брат води групата с нестихващ оптимизъм, но всичките му начинания неизменно се сгромолясват. Любимият начин на придвижване на братята из града е #МечаПирамида, в която Гризли е на върха, Панда е в средата, а Белия е основа, понасяща ги натам, накъдето пожелаят. Често, техни спътници са най-добрият им приятел от човешкия вид – Клои, къпещата се в медийна слава коала Ном Ном и техният съсед – Чарли.

Стартът на поредицата в САЩ и Великобритания бе изключително успешен.

В САЩ, за 2015 г, „Ние, мечоците“ е премиерна анимациона поредица номер 1 сред аудитория във възрастови групи 2-11 г. и 6-11 г. и номер 1 ТВ поредица сред момчетата във възрастова група 2-11 г. и 6-11 г. Всяка премиера на епизод на „Ние, мечоците“ е номер 1 в своя часови пояс сред момчетата от всички ключови възрастови групи, а 10 от 12 премиери са номер 1 сред децата във възрастови групи 2-11 г. и 6-11 г.

Във Великобритания първият сезон на „Ние, мечоците“ има блестяща старт. Поредицата е номер 1 сред платените предавания за септември сред децата (общо) и момчета. В премиерния си ден, „Ние, мечоците“ е детско предаване номер 1 в Pay TV kids universe и номер 1 по гледаемост сред останалите предавания на Cartoon Network за този ден. От деня на своята премиера, предаването е било 12 пъти най-гледаната програма на деня на Kids Pay TV.

Създадена от носителя на Annie Award – Даниел Чонг (Toy Story of Terror!), поредицата „Ние, мечоците“ е произведена като част от многократно награждаваната програма на Cartoon Network Studios за кратки форми. През 2014 г. първоначалната минатюра на предаването печели “Young Amsterdam Audience Award” на престижната трибуна на KLIK! Amsterdam Animation Festival. Поредицата става част от плеядата успешни нови хитови предавания на Cartoon Network – „Стивън Вселенски“, „Чичо Дядко“, „Кларънс“ и отличеното с Emmy®- „Парк шоу“; все най-гледани в своя часови пояс продукции, предвождани от носителя на Peabody Award – „Време за приключения“ и фаворитът на феновете „Малки титани: В готовност!“