Cartoon Network разказва тайнствена история

Първата анимационна мини поредица по Cartoon Network – „Отвъд оградата“ разказва история за двамата братя Уърт и Грег, които са се изгубили в „Неизвестното“ – странна гора, която се носи някъде във времето. С помоща на един мъдър Дървар и една своенравна синя птица на име Беатрис, Уърт и Грег трябва да преминат тази необикновена земя в търсене на пътя към дома. Двамата основни персонажи на „Отвъд оградата“ са братя, но виждат решението на всичко по различен начин – Уърт се изгубва в собствените си мисли, докато Грег се изгубва в чудесата и красотата на света около него.

„Отвъд оградата“ е удоволствие за сетивата с изключителната си визия, приятния носталгичен стил на старите приказки, класическите си илюстрации и саундтрака, събрал оригинални староамерикански песни. Поредицата е създадена от Патрик Макхейл („Време за приключения“) и продуцирана от Cartoon Network Studios.

Самовглъбения по-голям брат Уърт e озвучен от Илайджа Ууд, а по-малкия енергичен, игрив и безгрижен брат Грег от Колин Дийн. Грег винаги носи със себе си една жаба. Името на жабока се променя постоянно и макар, че Грег твърди, че животинчето принадлежи колкото на него, толкова и на Уърт последният не проявява и най-малък интерес към студенокръвното.

Някъде, изгубено в аналите на историята, има място, което малцина са виждали. Тайнствено място наречено „Неизвестното“, където тайнствени истории се разкриват пред онези, които бродят в гората, насладете им се.