COCA-COLA CHILL&GRILL

ЕЛА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ! COCA-COLA НИ СЪБИРА НА ГРИЛ И ЗАБАВЛЕНИЯ С НОВАТА СИ ЛЯТНА КАМПАНИЯ  „COCA-COLA CHILL&GRILL“

Това лято жителите на 5 български града ще имат възможност да посетят със семействата си уникалните Coca-Cola Chill & Grill събития. Началният час е 10:00, за да могат всички гости да се насладят на вкусните грил-предложения, забавни игри и семейни активности. Най-посещаваните паркове на Ямбол, Стара Загора, Варна, Бургас и София ще се превърнат в зона за грил, където хората ще могат да приготвят храна по свой вкус заедно със своите семейства, приятели и близки. Целта на поредицата събития от инициативата #ДаСеХранимЗаедно е да постави акцент върху споделените мигове на щастие, прекарани около семейната трапеза.

Освен забавления, в специалната Coca-Colа Chill & Grill зона семействата ще могат да получат ценни съвети и да се докоснат до идеите за рецепти на едни от най-популярните кулинарни блогъри у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vskusnoteka) и Ваня Георгиева (Culinary with Me), както и познатата на майките от телевизионния екран известна водеща Даниела Колева. Те ще демонстрират своите кулинарни умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил изкушения. Част от вкусните ястия, които ще приготвят са крехки пилешки филенца в специална марината от лимон, рибни шишчета с дресинг и розмарин, традиционни ущипци и салата с рукола и гриловани праскови с прошуто.

През целия ден уханието на вкусна храна ще бъде съпътствано от забавления и игри. Актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение на малки и големи. Специално куклено шоу, водни игри и много спортни активности са предвидени за най-малките. За приятната обстановка ще допринесат младите български таланти и групи Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ. Те ще се грижат за хубавата музика и добро настроение. След края на инициативата #ДаСеХранимЗаедно избрани късметлии ще могат да участват в едно незабравимо преживяване – вечеря в небето, с панорамна гледка на 10-ти септември в София.

Ямбол е първият град, чиито жители ще се насладят на вкусните грил-изкушения, направени по техен вкус. На 17 юли 2016 г. от 10:00 до 22:00 часа централният градски парк ще се превърне в Chill & Grill зона и ще очаква жителите и гостите на града, заедно с техните семейства. Кметът на Община Ямбол Георги Славов лично ще се включи в грандиозното грил събитие, заедно със семейството си.

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани заедно около масата. Именно затова през лятото на 2016 г. стартира поредицата Coca-Cola Chill & Grill, насочена към цялото семейство и даваща възможност на хората да прекарват свободното си време заедно с приятели и близки, приготвяйки храната на открито в специално обособена грил зона. Събитията ще се проведат в 5 български града – Ямбол, Стара Загора, Бургас, Варна и София и имат за цел да поставят началото на ежегодна традиция и семеен празник, който ни събира заедно.