Detailor с нова концепция

Mагазинът за дизайн обекти Detailor с нова концепция и асортимент за всеки вкус

Магазинът за дизайн обекти и аксесоари Detailor представи новата си концепция The Art of Giving в галерия “Нюанси“ в София. Мястото на събитието бе селектирано специално за новата посока, в която концептуалният магазин тръгва, разглеждайки акта на подаряване като изкуство.

Истинското изкуство да даваш се крие в това да го правиш от сърце и да не очакваш нищо в замяна, коментират от Detailor. Даряването идва от онова място в нас, откъдето черпим най-голямото щастие. Двете са необяснимо преплетени. Подаръкът е нещо, на което се радваме два пъти. Той засвидетелства внимание и уважение към реципиента, но дава и чувство за превъзходство на подаряващия.

В Detailor вярват, че избирането на подарък и неговото даряване, са наистина своебразно изкуство. Ето защо собствениците на магазина се стараят да предлагат на клиентите си все по-богат асортимент от дизайн обекти и аксесоари, така че да има по нещо за всеки вкус, пол, възраст и характер. Целта е Detailor да затвърди позициите си на предпочитано от потребителите място, където те да могат да изберат подарък за всеки повод, така че даряващият и получателят да останат доволни.

По време на събитието в галерия „Нюанси“, гостите разгледаха някои от бестселърите на Detailor, изложени на постаменти в арт пространството. Свещите на луксозния белгийски бранд Baobab за пореден път предизвикаха вълна от интерес – както с ароматите, така и с ръчната си изработка. Впечатление направи и колекцията сервизи за хранене Seletti Hybrid, където акцентът пада върху уникалния микс между различни стилове във всеки от артикулите. За любителите на добре прекараното свободно време пък, Detailor се е погрижил да предложи табла за игра от естествена кожа по дизайн на небезизвестния Hector Saxe.

В богатото портфолио на Detailor присъстват още продукти с много функционалност, практичност и отличен дизайн, които лесно могат да послужат за перфектния подарък през предстоящия празничен сезон. Такива са емблематичната Men’s Society, която предлага различни мъжки аксесоари, одеалата от перуански памук на PIA WALLEN, както и бутиковите тефтери на Christian Lacroix. На Detailor гостуват още Michael Aram, Mаison Margiela и кожените аксесоари и постелки за дома на Mars and more. За зимния сезон отново ще е актуална и колекцията чай на Mariage Freres, а за най-малките клиенти магазинът предлага космическите Sega Toys, както и японските Piperoid – цветни и забавни играчки, които детето само сглобява.