Electrolux – „Кухня без граници“

Electrolux и Poggenpohl представят „Четвъртата Стена“ – иновативна концепция за кухня, в която гастрономията, творчеството и дизайна се обединяват за перфектни резултати. Кухнята съчетава иновативния дизайн на Poggenpohl с кухненските уреди на Electrolux Grand Cuisine, отвеждайки готвенето у дома на професионално ниво.

В създаването на мечтаната кухня усилия обединяват световните лидери в областта на интериора и технологиите. Poggenpohl се грижи кухнята да е място за забавление и приятни емоции, а Electrolux Grand Cuisine представя първата професионална кухня за дома, създадена с помощта на над 90 годишния опит на компанията.

„Четвъртата стена“ носи името си от класическия театър, където границата между публика и актьори е почти несъществуваща. Кухнята е поставена така, че бариерите между готвача и гостите падат, превръщайки готвенето в истинско преживяване. „Четвъртата стена“ успява да съчетае на едно място социалния и готварски аспект в приготвянето на вечерята. Концепцията позволява на модерната кухня да разкрие пълния си потенциал, функционирайки безпроблемно както за социални събития, така и за интимни семейни моменти.

Интелигентните повърхности имитират завесите на театъра, които имат способността да стават напълно прозрачни само с натискането на едно копче. Модерните технологии от своя страна позволяват местата като килера и винарната да се скриват и откриват, правейки прехода между кухня и трапезария плавен и приятен.

В сърцето на концепцията е възхвалата на вкусната храна и свежите съставки. Специално проектираните уреди на Electrolux се грижат всички продукти – плодове, зеленчуци, меса и риба, да бъдат съхранявани при оптимални температура и влажност, докато дойде ред за приготвянето им. Дизайнерските елементи са проектирани с мисъл за модерния готвач и постигането на перфектни резултати.