Fairy и Иван Звездев

Fairy ти помага да спестяваш, докато готвиш за любимите си хора

Взимането на решения в кухнята прилича на взимането на решения в ежедневието ни. Винаги трябва да сме подредени в идеите си, защото те се отразяват върху резултатите, които постигаме. С голяма сила това важи и при планирането на семейния бюджет. Сериозна част от него често пъти отива за приготвянето на вкусни ястия, посрещане на скъпи гости и почистването на всичко, което остава след тях.

Освен с добър план, вкусна рецепта и правилните продукти, веки майстор–готвач у дома има нужда и от надежден помощник. Тук на помощ идва почистващият препарат Fairy. Със своята формула, която издържа невероятно дълго време и спомага за измиването на по-голям брой съдове, Fairy е надеждният помощник за едно по-спокойно и щадящо бюджета готвене.

За да демонстрират възможностите на това партньорство, Fairy и Иван Звездев създадоха концепцията за Fairyкономичното готвене. Идеята му е то да покаже възможностите за по-лесно и освободено от излишни разходи приготвяне на вкусни ястия.

В рамките на четири видеа, Иван Звездев и Fairy представят вкусни рецепти, които всеки може да приготви у дома. В тях са следвани основните принципи на икономичното готвене – добър план, точните съставки и правилно определените количества, без излишни разходи и средства. По този начин се пестят не само средства, но и време.

Заедно със съветите за по-лесно и икономично готвене, Иван Звездев и Fairy отправят предизвикателство към всички любители на готвенето у дома. След като изгледат видеата от този адрес http://zvezdev.com/site/fairy-game, участниците ще имат възможност да познаят какъв е бюджетът, отделен за приготвянето на съответната рецепта. Отговорилите правилно ще имат възможност да спечелят бюджет, с който да приготвят любимото си ястие и да зарадват своите близки.

За да вдъхнови всички последователи на Fairyкономичното готвене, Иван Звездев сподели и няколко препоръки от практиката на готвач с опит:

“В своята работа като майстор-готвач винаги съм се стремил да готвя изчистено и подредено, без излишни разходи. Ето и основните съвети за едно по-икономично готвене:

  • Направете план за готвене – за колко човека ще готвите, какви продукти ще използвате и какви количества ще ви трябват.
  • Използвайте правилните подправки, които максимално обогатяват вашето ястие.
  • Не изхвърляйте студената, останала от предния ден храна – понякога с нея могат да ви хрумнат нови и интересни рецепти.
  • Разчитайте на добър почистващ препарат като Fairy, който да ви спести средства и усилия от почистването.”

За повече информация и участие в предизвикателството на Fairy и Иван Звездев, посетете http://zvezdev.com/site/fairy-game