Herbalife става официален спонсор на лекоатлета Митко Ценов

На специална церемония, провела се в столичния хотел Хилтън, Herbalife официално обяви едногодишния си договор за спонсорство с националния рекордьор на 3 000 метра стипълчейз Митко Ценов.

Митко Ценов се присъединява официално към семейството на спонсорираните от Herbalife спортисти – коментира директорът на компанията за Югоизточна Европа Нина Шебечич Църнолатац. Като част от спонсорството Herbalife ще предостави на Митко Ценов широка гама от продукти, които ще подпомогнат талантливия лекоатлет при спазването на подходящ хранителен режим и сме сигурни, че ще се отразят благоприятно на физическото му състояние и на спортното му представяне – допълни Църнолатац.

Тя уточни, че подкрепата за спорта и обществената ангажираност са един от ключовите ценности на Herbalife. Компанията подпомага повече от 190 водещи атлети, отбори и събития по света и работи в над 90 страни, като редовно обогатява пазара с иновативни продукти и е лидер в разпространяването на здравословно хранене и активния начин на живот.

Партньорството на Herbalife с Митко Ценов започна по-рано тази година, и Олимпийската ни надежда употребява продуктите на компания вече няколко месеца.

„Щастлив съм, че имам възможност да се състезавам и печеля титли за България. За мен е чест, че заедно с моя треньор Йово Николов, сме подкрепяни от Herbalife и наистина се наслаждавам на моята нова Herbalife закуска. Открих, че това е един чудесен начин за начало на деня ми.“ – коментира Митко Ценов. „В резултат на това се чувствам много по-енергичен, подготвен и ентусиазиран да постигам по-добри резултати“

На въпрос на водещия Камен Алипиев как се чувства като част от екип, в който има звезди от ранга на Кристиано Роналдо, LA Galaxy и италианския волейболен отбор Тренто, чиито треньор е българинът Радостин Стойчев, Ценов отговори, че това може само да го радва и да го стимулира да печели повече състезания.