HP представи Elite Dragonfly в България

Компанията променя представите за работа без компромиси с „по-лек от въздуха“ дизайн за професионалистите в движение

 

HP Inc. представи HP Elite Dragonfly в България днес – преносим ултралек премиум компютър проектиран за професионалистите в движение. HP Elite Dragonfly ще бъде наличен за продажба при бизнес партньорите на HP от 1-ви ноември 2019 г.

HP Elite Dragonfly оформя нова ера в мобилността със своята изящна изработка, отличавайки се с мощност и повишена защита. Освен с изключителна лекота и мощност, последният модел в бизнес серията компютри на HP, се характеризира с най-дълъг живот на батерията в света – до 24.5 часа, поместени в  13.3 инчов бизнес хибрид с избор на FHD или UHD тъчскрийн дисплей.

Всички модели, налични за България, имат 4G LTE технология, която позволява на професионалистите в движение да останат свързани и готови за работа от почти всяка локация.  Те могат да изпитат найдобрата производителност за бизнеса с 8-о поколение 8th Gen Intel® Core™  i5 или i7 процесори и възможност да запаметят своята работа на 256/512 SSD или на 1 TB дисково пространство, според избраната конфигурация.

Най-лекият компактен бизнес хибрид с тегло под 1 кг, прецизно изработен от магнезий за съвършена издръжливост, се предлага в цвят Dragonfly Blue с усъвършенствана ултралека и тиха клавиатура с вградена подсветка и нов лек тъчпад за ултра гладко преживяване на работния процес.

HP Elite Dragonfly е и първият бизнес хибрид в света, създаден с компоненти от рециклирана пластмаса от океана. HP продължава ангажимента си към околната среда чрез пластмасовите елементи в своите устройства, включвайки ръчно изработени компоненти в колоната за звук на новият преносим компютър.

HP Elite Dragonfly  идва с HP Sure Sense – технология, която защитава потребителите от зловредни атаки, използвайки силата на изкуствен интелект, а HP Sure Recover с Embedded Reimaging дава на потребителите възможност за резервно копие навсякъде и по всяко време, без да забавя работата на компютъра.

HP Elite Dragonfly ще е наличен за България от 1-ви ноември 2019 г. в мрежата от бизнес партньори на HP. Цените ще варират в зависимост от избраната конфигурация.

За повече информация, моля посетете Dragonfly – по-лек от въздуха.