Invoke Selection отвори врати

Първият бутик на бижутерийния бранд Invoke отвори врати в Paradise Center със специално събитие. Магазинът Invoke Selection предлага избрани бижута от най-висок клас, отговарящи на предпочитанията дори на най-взискателните дами. Водещ на събитието беше моделът Александра Петканова, която се довери на бижутата Invoke за ослепителната си визия на събитието.

Бутикът Invoke Selection представя селекция от най-луксозните модели на бранда.

Уникалното при бижутата на Invoke е прецизната ръчна изработка. Всеки кристал се шлифова, поставя се ръчно и се инкрустира идентично на диамантите. „Тук дори най-взискателните дами, безкомпромисни към външния си вид, ще открият точния акцент за перфектен завършек на визията си. Аз се доверих на моделите на Invoke и няма да крия, не спирам да получавам комплименти“, призна Александра Петканова. Ослепителният модел направи бижутата Invoke част от своята блестяща визия, като стана лице на бранда. Тя засне специална фотосесия за актуалния каталог на марката, снимки от която красят бутика Invoke Selection.

Сред гостите на събитието бяха Мона Гочева, Сашка Васева и стилистът на звездите Стоян Апостолов, който изказа специален поздрав към екипа на Invoke. За доброто настроение на вечерта допринесе и популярният DJ Николай Въжаров. Гостите на събитието се насладиха на блясъка на бижутата в бутика, сред които модели от Диамантена серия, отличаваща се с изящни форми, серия Розово злато, разчупващи ежедневната визия и бижута с многоцветни кристали, добавящи акцент към визията. Разнообразието от форми и материали прави бижутата подходящи аксесоари за всеки повод – както за динамичното ежедневие, така и за специалните поводи.

В бутика Invoke Selection дори най-взискателните дами, безкомпромисни към външния си вид, ще открият точния акцент за перфектен завършек на визията си.