LC Waikiki декорира магазините си с детски рисунки

LC Waikiki България ще декорира магазините си с детски рисунки, събрани по повод 1 юни, Международния ден на детето. На 1 юни децата ще могат да занесат в избран от тях магазин на марката LC Waikiki в България рисунка на тема „Мечтани летни приключения“. Събраните рисунки ще бъдат включени в „Детска галерия на LC Waikiki“, която ще бъде показана на специални фототапети в пробните на магазините от веригата. Всички творби, включени в галерията на LC Waikiki, ще останат в магазините до края на месец август 2018 г.

Инициативата цели да предизвика малките художници да творят, като дадат полет на въображението си. Темата е избрана по повод наближаващото лято и позволява всяко дете да изрази себе си без рамки и ограничения. В творческото предизвикателство могат да се включат деца на възраст от 4 до 14 години. Няма ограничения в изразните средства за рисуване, може да се използват моливи, пастели, фулмастeри или бои. Всяко дете може да участва с по една своя картина.

Малките художници ще се забавляват, развихряйки фантазията си за предстоящото лято, а за всички клиенти на магазините ще остане удоволствието да пробват дрехите на марката, заобиколени от реални или фантастични истории и герои, които безкрайното детско въобръжение ще сътвори. За всички малки творци, участвали в предизвикателството, има осигурени награди – блок за рисуване и книжка с логически игри и задачи.