LIDL с предложение за изключителен коледен подарък за дома

Мултифункционалният уред Monsieur Cuisine впечатли и световноизвестния цигулар Васко Василев 

В навечерието на коледните и новогодишни празници Лидл България предлага на своите клиенти мултифункционалния кухненски уред Monsieur Cuisine, с който всеки може да приготви виртуозни ястия с малко усилия. Уредът е създаден с цел да бъде идеалният помощник в кухнята в основните дейности при приготвянето на най-различни ястия. Той разполага с интегрирана електронна везна и с няколко автоматични програми и режими на работа: вари, запича, готви на пара, меси, миксира, разбърква и раздробявa. Готвенето с мултифункционалния кухненския помощник се превръща в удоволствие за цялото семейство, а почистването му е също толкова лесно – приставките се почистват в миялна машина.

В предмиствата на Monsieur Cuisine се убеди световноизвестният цигулар Васко Василев, който с помощта на шеф Манчев и шеф Шишков приготви четири ястия, подходящи за семейната трапеза: риба на пара със зеленчуци, гулаш, кекс и две вкусни разядки. Видeата с четирите рецепти можете да видите тук: www.lidl.bg/mc На тази страница ще намерите още и книжка с 200 рецепти и подробна информация за Monsieur Cuisine.

Mултифункционалният кухненски уред Monsieur Cuisine вече е в продажба в търговската мрежа на Лидл България и ще бъде наличен до изчерпване на количествата.