Maggi и горнооряховския суджук

MAGGI® ГОТВИ НА ПРАЗНИК НА ГОРНООРЯХОВСКИЯ СУДЖУК

Тази година, десетото издание на обичания Празник на горнооряховския суджук беше допълнено от колоритната програма на Кулинарно шоу с MAGGI®. В партньорство с Община Горна Оряховица, програмата на празника зарадва гостите с ароматни ястия и много награди. Участието е част от програмата на кулинарния бранд на Нестле, в рамките на която през 2016 г. MAGGI® става част от традиционни български фестивали, събори и средища на българската култура. С цел да преоткрие, обогати, популяризира и съхрани изконните семейни ценности и традиционните ястия, специално изградена подвижна MAGGI® кухня се сля с празничната програма и демонстрира иновативни интерпретации на любими рецепти със суджук.

Жителите и гостите на гр. Горна Оряховица се насладиха на вкусни и балансирани ястия, приготвени специално за тях от известния кулинар Сандра Алексиева.  В специално изградената за случая MAGGI® кухня, Сандра приготви любима рецепта – суджук със зеленчуци на скара, а вкусът бе допълнен благодарение на незаменимата помощ на MAGGI® продуктите. Приготвянето на месни продукти и зеленчуци на скара на дървени въглища, освен че придава на ястието неустоим вкус и аромат, е един от най-полезните начини за топлинна обработка на храна.

Водещият на Кулинарно шоу с MAGGI® Симо Колев забавлява публиката с тематични игри и раздаде много награди на малки и големи любители на кулинарията. По време на шоуто, Сандра Алексиева сподели с жители и посетители на Горна Оряховица множество кулинарни хитрини и тънкости от кухнята и потопи участниците в света на българските аромати, превръщайки готвенето в забавление за малки и големи. Гостите на кулинарното шоу имаха възможността да получат от Сандра и водещия Симо Колев редица съвети как да превърнат приготвянето и консумирането на храна у дома в приятно семейно занимание, как да приготвим неустоимо вкусни и балансирани рецепти в домашни условия, докато се забавляваме.