MasterCard представя платформата за пътуване Priceless Cities

MasterCard обяви старта на своята глобална платформа за пътуване Priceless Cities в България. Priceless Cities е единствена по рода си глобална платформа, която популяризира големите градове в света, като предлага на потребителите си неповторими преживявания, привилегирован достъп и атрактивни оферти, които сега са на разположение и за българите.

Чрез Priceless Cities, MasterCard предлага изключителни преживявания, предложения и промоции в 36 града, включително Рим, Ню Йорк, Париж, Лондон, Мюнхен и Дубай. Платформата е разпространена в над 50 страни и е преведена на 20 езика.

Според скорошното проучване MasterIndex 2015 българските картодържатели пътуват все повече и по-често в чужбина – около 51% от тях казват, че пътуват в чужбина поне веднъж годишно (което е с 19% повече в сравнение с 2014 г.)

“Целта на MasterCard винаги е била да предоставя решения и услуги, които да подхождат на динамичното, променящо се ежедневие на днешния потребител. Това е причината, поради която даваме възможност на българските картодържатели да се наслаждават на уникални преживявания, ексклузивен достъп и атрактивни оферти чрез глобалната платформа за пътуване на MasterCard – Priceless Cities. Без значение къде по света е човек, платформата е разработена така, че да отговаря на неговите потребности и в същото време да му позволява да споделя интересните неща през социалните мрежи“, разказа Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите.

Priceless Cities е глобално свързана платформа за хора, които пътуват и отговаря на въпроса „какво искаш да правиш днес?“ по начин, по който потребителите не са си представяли. Тя дава възможност на потребителя да се свърже с градовете, в които пътуват по различен начин, осигурявайки  уникални преживявания в множество любими сфери като хранене, спорт, изкуство и култура.

Българските картодържатели могат да регистрират профили и да се запиша за последните оферти на https://www.priceless.bg