NIVEA лансира първия си 3в1 продукт за грижа и грим

Теодора Духовникова и Неда Спасова са лицата на кампанията за Cellular 3in1 Cushion у нас

Cellular 3in1 Cushion e първият по рода си продукт в портфолиото на марката за България. Марка №1 в грижата за кожата представи първия си 3в1 продукт за грижа и грим, който осигурява 24 часа хидратация, грижа против бръчки с хиалурон и естествено, равномерно покритие на кожата. И всичко това в удобна опаковка с огледалце, за да може да се използва навсякъде и по всяко време. Продуктът се предлага в 3 нюанса в зависимост от цвета на кожата – със светъл, среден и тъмен тон.

Иновативната формула на NIVEA Cellular 3в1 Cushion комбинира цветни пигменти и хидратиращи кожата съставки, които осигуряват естествено покритие на кожата и равномерен, младежки, сияен тен, без ефект „маска“. Подхранващият фон дьо тен е с лека консистенция, която идеално се слива с кожата и я прави по-свежа и гладка. Благодарение на гъбата за нанасяне, фон дьо тенът може да се разнася лесно върху кожата – там, където е необходимо. Вместо да претоварва кожата с крем и грим, просто се поставя тънък, добре дозиран слой, който осигурява равномерен тен с естествено покритие.

NIVEA Cellular 3в1 Cushion осигурява на кожата хидратация до 24 часа. Формулата с креатин има подмладяващ ефект, защото стимулира клетъчния метаболизъм и предотвратява образуването на преждевременни бръчки. Хиалуроновата киселина играе важна роля за способността на кожата да задържа влагата. С всяко използване на NIVEA Cellular 3в1 Cushion, нови дози креатин и хиалуронова киселина се нанасят върху кожата и по този начин забавят естествените процеси на стареене. Освен това, продуктът има и SPF 15.

Продуктът е в лека и удобна за използване опаковка. Компактната кръгла кутия е достатъчно малка, за да бъде прибрана във всяка чанта и козметичен несесер. Тя съдържа всичко необходимо за прецизно нанасяне – включително и малко вградено огледало, което позволява нанасяне навсякъде и по всяко време.

Зад новия продукт на NIVEA застават актрисите Теодора Духовникова и Неда Спасова. NIVEA Cellular 3в1 Cushion e предназначен за всички дами, които залагат на естествения вид, интересуват се от грижата за своята кожа и искат да изглеждат безупречно.

* Тествано върху кожните клетки